Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός για Βαγιαννίδη - "Χρυσάφι" η Μονακό - Τα δίνει όλα ο Αλαφούζος
| 2019-12-06 14:17:00

Χαμός για Βαγιαννίδη - Αλλάζει θέση μετά τα "όργια" - "Χρυσάφι" η Μονακό - Τα δίνει όλα ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου
Χαμός για Βαγιαννίδη - Αλλάζει θέση μετά τα "όργια" - "Χρυσάφι" η Μονακό - Τα δίνει όλα ο Αλαφούζος!

Τρελαίνει τον κόσμο, ποιοι κάνουν "επίθεση". Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Παναθηναϊκός: Πολλά ακούμε εδώ και καιρό για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, χθες για πρώτη φορά τον είδαμε ως επαγγελματία ύστερα από το ντεμπούτο του και την ημίωρη (περίπου) συμμετοχή του στον αγώνα ρεβάνς των "32" του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Ο 18χρονος διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες αγωνίστηκε σε ρόλο εξτρέμ σε μια διάταξη 3-4-3 που υιοθέτησε από την είσοδο του στο γήπεδο ο Γιώργος Δώνης.

Θέση που δεν είναι η φυσική του, αφού τόσο στις εθνικές όσο και στους μικρούς του Παναθηναϊκού αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, χωρίς πάντως να λείπουν και οι εκτιμήσεις εκείνες που τον θέλουν, στην πορεία της καριέρας του να προωθείται πιο μπροστά στο γήπεδο, αφού οι επιθετικές του αρετές και η τεχνική του ταιριάζουν για έναν πιο επιθετικογενή ρόλο.

Χθες το έδειξε, αφού στην ημίωρη συμμετοχή του ήταν εξαιρετικός, δεν φοβήθηκε (όπως άλλωστε του ζήτησε ο Δώνης) το 1vs1, είχε εξαιρετικές επιλογές, σερβίροντας μάλιστα και τρία γκολ στους συμπαίκτες του, τα οποία όμως δεν μπόρεσαν να τελειώσουν και να του πιστώσουν ασίστ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Βαγιαννίδης έδειξε από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι ως επαγγελματίας πως δικαιολογείται σίγουρα ο ντόρος που γίνεται γι’ αυτόν το τελευταίο διάστημα.

Δικαιολογείται γιατί η εγχώρια ελληνική ελίτ έχει εδώ και καιρό προσεγγίσει την οικογένεια του προσπαθώντας να τον δελεάσει αφού το συμβόαλιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Δικαιολογείται γιατί έχει στα χέρια του μια πλουσιοπάροχη πρόταση της Μονακό και άλλη μία που... ψήνεται από γερμανική ομάδα (δεν είναι η Λεβερκούζεν), αλλά και γιατί σωρεία μάνατζερ επικοινωνούν συνεχώς με την οικογένεια του μεταφέροντας ενδιαφέρον και ενδείξεις ενδιαφέροντος από διάφορους άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Και προφανώς δικαιολογείται γιατί ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το ναυάγιο που προέκυψε στις διαπραγματεύσεις της πλευράς του παίκτη με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος δεν απέκλινε καθόλου από το πλαίσιο των προτάσεων που κατέθεσε το καλοκαίρι σε όλους τους προερχόμενους από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το έχει πάρει... πατριωτικά επιδιώκοντας με προσωπικές του επαφές και επικοινωνία με την οικογένεια του 18χρονου άσου, να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Πράσινους.

Προφανώς, υποσχόμενος και ρόλο και χρόνο στην πρώτη ομάδα, αλλά και καλύτερες αποδοχές από αυτές των υπολοίπων συνομηλίκων του (έστω και αν το οικονομικό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν κάνει τη διαφορά, αφού -για παράδειγμα- η πρόταση της Μονακό στο εν λόγω κομμάτι είναι ασυναγώνιστη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tην ώρα που όλοι "πλακώνονται", ο Αλαφούζος κλείνει παικταράδες - Υπογράφει κι άλλος Έλληνας άσος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags