Facebook Pixel "Μπηχτές" Ζίβκοβιτς για ματς με Ολυμπιακό: "Εμείς μιλάμε μόνο στο γήπεδο"
| 2019-12-06 17:40:00

"Μπηχτές" Ζίβκοβιτς για το ματς με Ολυμπιακό: "Εμείς μιλάμε μόνο στο γήπεδο"

Sportdog Team
"Μπηχτές" Ζίβκοβιτς για το ματς με Ολυμπιακό: "Εμείς μιλάμε μόνο στο γήπεδο"

Όσα είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις στο PAOK TV έκανε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφήνονταις αιχμές και λέγοντας πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ μιλούν μόνο στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου: 

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι γενικότερα. Ίσως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουμε αλλά στο φινάλε πήγαμε εκεί, δεν χάσαμε και είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Δεν μου έκαναν καλή εντύπωση όσα έγιναν πριν την αναμέτρηση, αλλά γενικά η ατμόσφαιρα του γηπέδου μου άρεσε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια, με πολλούς φιλάθλους και πίεση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο». 

Μετά το παιχνίδι ο Κρέσπο ως αρχηγός είπε ότι μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι αλλάζει, ότι ο αντίπαλος μας φοβάται με αυτά που έγιναν όταν έφτασε το λεωφορείο της ομάδας. Συμφωνείς ;

«Συμφωνώ μαζί του γιατί πάντα πιστεύω, όπως λέει ένα ριτό, ότι ένα σκυλί που γαβγίζει, φοβάται το σκυλί που δεν γαβγίζει γιατί είναι πιο επικίνδυνο. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, όλοι μας προπονητής, επιτελείο, ομάδα και σύλλογος μιλάμε μόνο στο γήπεδο. Εκτός του γηπέδου δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται. Μιλάμε μόνο στο γήπεδο και πιστεύω ότι έτσι δείχνουμε τη δύναμη μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags