Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τέλος! Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ η "καψούρα" των οπαδών - Αδιανόητο γιατί, "έγκλημα" Φερέιρα!
| 2019-12-06 18:00:00

Τέλος! Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ η "καψούρα" των οπαδών - Αδιανόητο γιατί, "έγκλημα" Φερέιρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τέλος! Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ η "καψούρα" των οπαδών - Αδιανόητο γιατί, "έγκλημα" Φερέιρα!

Είναι πλέον οριστικό, φεύγει Γενάρη. Όλο το... τρελό παρασκήνιο.

ΠΑΟΚ: Δεν είναι μόνο οι Τσέχοι οι οποίοι και λόγω… εντοπιότητας (από τη Σλάβια Πράγας άλλωστε αποκτήθηκε, κάνοντας εκεί την καλύτερη σεζόν του τα τελευταία χρόνια) που με χθεσινά τους δημοσιεύματα βλέπουν "σύννεφα" στην παρουσία του Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ.

Κοινό μυστικό εδώ και αρκετές εβδομάδες πως ο Σλοβάκος δεν είναι στα καλύτερα του, αναφορικά τουλάχιστον με τη θέση του στην ιεράρχηση του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος είναι αλήθεια πως προσπάθησε να του δώσει ευκαιρίες, να του βρει ρόλο και θέση. Και επίσης είναι αλήθεια πως ο Σλοβάκος (στις όχι και τόσες πολλές πάντως που πήρε) δεν ήταν… απογοητευτικός.

Απλώς, η ιδιαιτερότητα της θέσης του δεν συνάδει με τον τρόπο που θέλει να παίζει ο Πορτογάλος τεχνικός. Αν θεωρήσουμε τον Στοχ "δεκάρι", τότε μπροστά του έχει την… καψούρα του Φερέιρα, τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος ακόμη και ντεφορμέ (παρατεταμένα) δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, αλλά και ως εναλλακτική του τον Πέλκα, ο οποίος εδώ και 1,5 μήνα έχει παίξει μόλις σε δύο ματς και αυτά ως αλλαγή. Πού λοιπόν να βρεθεί χώρος και χρόνος για τον Στοχ;

Αν υποθέσουμε ότι λογίζεται ως αριστερός εξτρέμ, θέση δηλαδή από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, τότε είναι διπλά άτυχος, αφού ο Δικέφαλος του Φερέιρα δεν έχει τέτοιο ρόλο στη διάταξή του.  Λόγω της επιβλητικής παρουσίας του Γιαννούλη, ο οποίος επιθετικά λειτουργεί ως ακραίος επιθετικός, ο αντίστοιχα μέσος, επιβάλλεται να πατάει περισσότερο περιοχή, να δίνει βοήθειες στον φουνταριστό και στον ελεύθερο παίκτη πίσω του. Κάτι που δεν… μαθαίνεται προφανώς, θέλει υπομονή και δουλειά και ο Στοχ παρότι το προσπάθησε αρκετά στις προπονήσεις, δεν δείχνει να προσαρμόζεται.

Θα πει κανείς -και δικαίως- στον ΠΑΟΚ δεν τα ήξεραν όλα αυτά το περασμένο καλοκαίρι όταν αποφάσισαν να τον επαναφέρουν στην Τούμπα; Σημασία όμως πλέον δεν έχει το παρελθόν, αλλά το τι γίνεται από εδώ και πέρα. Οι συμπατριώτες του Στοχ "βλέπουν" ως πιθανή εξέλιξη την επιστροφή του στην Τσεχία, με έναν δανεισμό που θα δώσει λύση στο αγωνιστικό αδιέξοδο, αφού προφανώς η κατάσταση (ο πάγκος δηλαδή - στην καλύτερη) είναι κάτι που δεν αρέσει ούτε στον ίδιο τον Στοχ.

Ενδεχόμενο που πλέον, κακά τα ψέματα, λογικά είναι και το πιθανότερο εν όψει Ιανουαρίου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστροφή-βόμβα Μαυροπάνου στην Ελλάδα - "Παιχνίδι" με Top ομάδα, όλο το παρασκήνιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags