Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Πέλκα: "Μας βλέπει αλλιώς ο Ολυμπιακός - Πρωτόγνωρη κατάσταση" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-06 22:20:00

Τρομερές ατάκες Πέλκα: "Μας βλέπει αλλιώς ο Ολυμπιακός - Πρωτόγνωρη κατάσταση" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Πέλκα: "Μας βλέπει αλλιώς ο Ολυμπιακός - Πρωτόγνωρη κατάσταση" (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Πέλκας αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και στα όσα συνέβησαν στο "Καραϊσκάκης".

Ο άσος του Δικεφάλου δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για τα όσα συνέβησαν στο Γ. Καραϊσκάκης: "Η δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο, να μην ασχολούμαστε με τα εξωαγωνιστικά, να προσφέρουμε θέαμα στον αγωνιστικό χώρο, να τραβάμε τον κόσμο και όχι να τον απομακρύνουμε.

Πολλοί έχουν κουραστεί με όλη αυτή την κατάσταση που γίνεται και ειδικά τώρα αυτό που έγινε μέσα στο Καραϊσκάκη, που για εμένα ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία αυτό που έζησα. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα τέτοια περιστατικά στο μέλλον και προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο'.

Για το αν τους επηρεάζει η όλη κατάσταση: "Εκείνη την ώρα υπάρχει σίγουρα ένας μικροεκνευρισμός, γιατί περιμένεις να κυλήσουν αλλιώς τα πράγματα και αλλιώς πραγματοποιούνται. Προσπαθούμε να το ξεχάσουμε μέσα σε λίγα λεπτά γιατί ακολουθεί ο αγώνας και όπως είπα πριν η δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο'

Για το τι του μένει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Πήγαμε παίξαμε ένα ντέρμπι. Πιστεύω ότι και το ντέρμπι ήταν πρωτόγνωρο γιατί πρώτη φορά πήγαμε ως νταμπλούχοι να παίξουμε μέσα στο Καραϊσκάκη, σίγουρα μας βλέπουν αλλιώς όλες οι ομάδες, όπως και ο Ολυμπιακός, κάτι που φάνηκε με την συμπεριφορά τους έξω από το γήπεδο.

Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήμασταν λίγο φοβισμένοι, καταφέραμε να κρατήσουμε το αήττητο μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού και συνεχίζουμε'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags