Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μπρούνο μίλησε για την παρουσία στην αποστολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι νιώθει και πάλι σημαντικός
| 2019-12-07 08:47:00

Κορυφαία ατάκα από Μπρούνο για Ολυμπιακό: "Χρειάζεται υπομονή - Ελπίζω να..."!

Sportdog Team
Κορυφαία ατάκα από Μπρούνο για Ολυμπιακό: "Χρειάζεται υπομονή - Ελπίζω να..."!

Ο Βραζιλιάνος άσος στο προσκήνιο.
 

Ολυμπιακός: Ο Μπρούνο μίλησε για την παρουσία στην αποστολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι νιώθει και πάλι σημαντικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA.


 
Για τη συμμετοχή στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ: «Ένιωσα πολύ σημαντικός για την ομάδα, οτι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να τη βοηθήσω να κερδίσει. Χρειάστηκε πολλή υπομονή τους τελευταίους 4 μήνες για να καταλάβουν όλοι πως είμαι έτοιμος να μπει σε έναν αγώνα και να βοηθήσω την ομάδα μου». 
 
Για τη συμπεριφορά του στην προπόνηση
: «Στην προπόνηση τα δίνω όλα. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα όλο αυτό το διάστημα τα έδινα όλα στην προπόνηση. Νομίζω πως αυτό το είδε ο προπονητής και κατάλαβε πως είναι έτοιμος για έναν αγώνα και ανυπομονώ!»
 
Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Για εμένα ελπίζω να πάρω την ευκαιρία και να αγωνιστώ».
 
Για την υπομονή που χρειάστηκε να δείξει: «Χρειάζεται υπομονή γιατί τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να έρθει σε μια ομάδα και να τα κάνει όλα. Όσο βρίσκομαι εδώ, μαθαίνω και εξελίσσομαι. Θα έρθουν οι ευκαιρίες μέχρι το τέλος, καθώς είναι πολλά τα παιχνίδια και θα μπορέσω να βοηθήσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags