Facebook Pixel ΑΕΚ - Πανιώνιος: Απίστευτο "πέσιμο" Λιβάγια στον διαιτητή - "Γαλλικά" στη μούρη του - Γλίτωσε την κόκκινη!
| 2019-12-07 21:15:00

Απίστευτο "πέσιμο" Λιβάγια στον διαιτητή - "Γαλλικά" στη μούρη του - Γλίτωσε την κόκκινη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτο "πέσιμο" Λιβάγια στον διαιτητή -  "Γαλλικά" στη μούρη του - Γλίτωσε την κόκκινη!

Έπεσε πάνω του ο Μάνταλος! Δεν κρατιόταν με τίποτα!

Ο ευέξαπτος Μάρκο Λιβάγια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και γλίτωσε την κόκκινη κάρτα!

Η Ένωση κέρδισε πέναλτι στο 62’, από το οποίο προήλθε το 3-0 με σκόρερ τον Νέλσον Ολιβέιρα, όμως ο Λιβάγια έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής πριν την εκτέλεση.

Ο Κροάτης επιθετικός είχε αντιπαράθεση με τον Παπαγεωργίου, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Κουτσιαύτη.

Ο Λιβάγια, ωστόσο, δεν είδε με… καλό μάτι την απόφαση του ρέφερι και ξέσπασε, μιλώντας σε πολύ έντονο ύφος και σχεδόν «κολλώντας» το πρόσωπό του σε αυτό του Κουτσιαύτη!

Ο Κροάτης στάθηκε τυχερός που ο διαιτητής δεν του έδειξε δεύτερη κίτρινη ή απευθείας κόκκινη για τη συμπεριφορά του, αλλά συνέχισε να διαμαρτύρεται έντονα, αναγκάζοντας τον Πέτρο Μάνταλο και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να επέμβουν για να τον συγκρατήσουν.

Τα νεύρα του έμπειρου επιθετικού έγιναν. φυσικά, αντιληπτά από το Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος τον έκανε αλλαγή στο 72' προκειμένου να μη ρισκάρει μια πιθανή αποβολή του παίκτη του. Μάλιστα, ακόμα κι όταν ο Λιβάγια έβγαινε εκτός αγωνιστικού χώρου, εξακολούθησε να... αγριοκοιτά τον Παπαγεωργίου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" πρωτοκλασάτος άσος της ΑΕΚ με Καρέρα - Αυτόν ήθελε προπονητη, ξενέρωσε άσχημα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags