Facebook Pixel Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ατάκες Μαρτίνς για ρόστερ και Ερυθρό Αστέρα - Τι είπε για την επιστροφή του Μπρούνο
| 2019-12-07 22:40:00

Ατάκες Μαρτίνς για ρόστερ και Ερυθρό Αστέρα - Τι είπε για την επιστροφή του Μπρούνο

Sportdog Team
Ατάκες Μαρτίνς για ρόστερ και Ερυθρό Αστέρα - Τι είπε για την επιστροφή του Μπρούνο

Τι δήλωσε για Μπα και Ραντζέλοβιτς.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ευχαριστημένος με το ρόστερ του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες δίνουν τα πάντα για μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ έκανε ειδική μνεία στους Μπρούνο, Μπα και Ραντζελοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Προηγηθήκαμε 3-0 στο ημίχρονο, αλλά ποτέ δεν είμαστε εντελώς ήρεμοι, γιατί η αδρεναλίνη αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Ήμασταν αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη. Η νίκη μας ήταν δίκαιη σήμερα».

Για την παρουσία των Μπα, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο: «Είναι νέα παιδιά, χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής και σίγουρα τους έλειπε ο αγωνιστικοός ρυθμός. Ο Μπρούνο είχε παίξει στα προκριματικά του Champions League, ο δε Μπα είχε έλλειψη ρυθμού. Θέλουν τον χρόνο τους, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου, δουλεύουμε πολύ καλά, όλοι οι παίκτες παλεύουν για μία θέση στην ενδεκάδα. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές με το ρόστερ της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags