Facebook Pixel Συνέντευξη Τσακίρη στο sportdog για Ακπόμ!
| 2019-12-08 14:55:00

"Γελάει" όλη η Τούμπα με αυτό το σενάριο για Άκπομ - Δεν έχουν... σάλιο! Πόσα δίνουν στον Ιβάν;

του Γιώργου Κτενά
"Γελάει" όλη η Τούμπα με αυτό το σενάριο για Άκπομ - Δεν έχουν... σάλιο! Πόσα δίνουν στον Ιβάν;

Αποκάλυψη για Τουρκία. Τους "ξεμπροστιάζει" ειδικός στο sportdog.

Τόσο η Φενέρ όσο και η Γαλατά χρειάζονται ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως αποκάλυψε στο sportdog ο Γιάννης Τσακίρης, παρόλα αυτά δεν μπορούν να δώσουν τα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ για τον Ακπόμ.

Το όνομα του Άγγλου επιθετικού συνδέθηκε με τις δύο τουρκικές ομάδες, ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Γενάρη.

Βαθύς γνώστης τού τουρκικού ποδοσφαίρου, ο Γ. Τσακίρης σχολίασε ακόμα ότι οι σύλλογοι στη γειτονική χώρα εξετάζουν τακτικά την ελληνική αγορά, παρόλα αυτά οι περισσότεροι βρίσκονται σε καθεστώς οικονομικής επιτήρησης και δεν μπορούν να δώσουν μεγάλα ποσά για μεταγραφές.



"Χρειάζονται και οι δύο επιθετικοί - 1,5 εκατ. η Γαλατά, 3 εκατ. η Φενέρ"

"Η Φενέρ έχει μόνο έναν καθαρόαιμο επιθετικό, τον Μουρίκι. Για τον οποίο έχει ακουστεί ότι τον θέλουν πολλοί σύλλογοι, κάτι που σημαίνει ότι αν τον παραχωρήσει η Φενέρ θα έχει ρευστότητα. Αλλά πηγαίνει καλά και δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο", σχολίασε αρχικά στο sportdog ο Γ. Τσακίρης και συμπλήρωσε για τη Γαλατασαράι:

"Η Γαλατά δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι χρήματα για τον Φαλκάο, ενώ είχε αποκτήσει και τον Αντόνε δανεικό. Ο Φαλκάο έπαιξε ελάχιστα γιατί τραυματίστηκε και παραμένει τραυματίας. Ο Αντόνε τα πήγε μέτρια και αυτός τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να μην έχει καθαρόαιμο επιθετικό. Η Γαλατά έχει τη χειρότερη επίδοση τα τελευταία 38 χρόνια και σαφέστατα συνεχώς υπάρχουν δημοσιεύματα για επιθετικούς".



Ο ΠΑΟΚ έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Άκπομ που ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ. Μπορούν να δώσουν αυτά τα χρήματα;

"Υπάρχει στενότητα οικονομική σε αυτές τις ομάδες, θα χρειαστεί να πουλήσουν παίκτες για να δώσουν χρήματα για μεταγραφές. Αλλά και πάλι το θεωρώ αδύνατο να δώσουν 10 εκατ. ευρώ. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι περισσότερες τουρκικές ομάδες βρίσκονται σε επιτήρηση. Η Γαλατά που πέρσι τον Γενάρη απέκτησε τον Ντιάν, πρώτο σκόρερ, δεν δαπάνησε πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι, πάνω-κάτω, το ποσό που δίνει για μεταγραφές. Η Φενέρ δίνει 1,2,3 εκατ. ευρώ, αλλά και αυτή βρίσκεται υπό επιτήρηση, δεν μπορεί να δώσει περισσότερα".

Θεωρείς ότι θα μπορούσαν να δείξουν ενδιαφέρον για επιθετικό τύπου Άκπομ;

"Οι τελευταίες επιλογές τους δείχνουν ότι θα ενδιαφερόντουσαν. Γιατί θέλουν και την εμπειρία, αλλά στηρίζονται στη νεανικότητα και το ταλέντο. Τα τελευταία χρόνια κοιτάζουν πολύ στην ελληνική αγορά οι τουρκικές ομάδες, γιατί βλέπουν ευκαιρίες. Είναι αγορά η ελληνική που την εξετάζουν τακτικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στη Σούπερ Λιγκ! Έξαλλος ο Σαββίδης - Τρελό... χουνέρι σε Κούγια - Τον "καταστρέφει"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags