Facebook Pixel Λαμία - ΟΦΗ: "Πετάει" με Μάντζιο η Λαμία - Επική ανατροπή με ΟΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-08 16:59:00

"Πετάει" με Μάντζιο η Λαμία - Επική ανατροπή με ΟΦΗ - Τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε ματς! (Vid)

Sportdog Team
"Πετάει" με Μάντζιο η Λαμία - Επική ανατροπή με ΟΦΗ - Τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε ματς! (Vid)

Σπουδαία επικράτηση με 2-1.

Λαμία - ΟΦΗ: Την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε η Λαμία, η οποία έκαμψε την αντίσταση του ΟΦΗ με ανατροπή (2-1) και παρέμεινε αήττητη με τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική της ηγεσία.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 11' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναμπί, με την εσχάτη των ποινών να υποδεικνύεται μέσω του VAR για ανατροπή του Μάνου από τον γκολκίπερ Θεοδωρόπουλο.

Στο 45+1' η Λαμία ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Ο διαιτητής σφύριξε επιθετικό φάουλ του Βασιλόγιαννη στον Κοροβέση, κατόπιν όμως είδε τη φάση στο VAR και άλλαξε την απόφασή του, υποδεικνύοντας πέναλτι. Ο Τουράμ ευστόχησε και έφερε το ματς στα ίσια.

Η ανατροπή της Λαμίας ολοκληρώθηκε στο 59', με τον Δημούτσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από φάση διαρκείας.

Η Λαμία έφτασε τους 17 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 8η θέση, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε 4ος με 19 πόντους.

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Ρόμανιτς (83' Τζανετόπουλος), Δημούτσος, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Τουράμ, Ντελ Πίνο (36' Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (90' + 3' Σάλιακας)

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν (66' Κουτρουμπής), Κοροβέσης, Σακόρ, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί (13' Στάικος), Σεμέντο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags