Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο "χτύπημα" Δούκα - Τι είπα για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη: "Αυτοαναιρείστε και αυτοδιαψεύδεστε χωρίς πίεση"
| 2019-12-08 19:05:00

Νέο "χτύπημα" Δούκα - Τι είπα για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη: "Αυτοαναιρείστε και αυτοδιαψεύδεστε χωρίς πίεση"

Sportdog Team
Νέο "χτύπημα" Δούκα - Τι είπα για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη: "Αυτοαναιρείστε και αυτοδιαψεύδεστε χωρίς πίεση"

Δείτε το σχόλιο του.

ΠΑΟΚ: Ο Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Λευτέρης Δούκας σχολίασε την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Ξάνθη.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε:

Είχα την ελπίδα πως η καθαρή σκέψη που προσφέρει κάθε επόμενη ημέρα, θα με βοηθούσε να εντοπίσω την άκρη του νήματος. Μάταια όμως, οπότε ποστάρω μπας και με βγάλετε από το νοητικό αδιέξοδο.

Σύμφωνα με ένα από τα αδιάσειστα και χιλιοπαιγμένα ντοκουμέντα της εξάρτησης της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ, ήταν το γκολ που δέχτηκε ο Ζίφκο, στο προπέρσινο παιγνίδι.

Ξεπερνώντας τα ακόμα πιο εύκολα γκολ που μπαίνουν κατά δεκάδες στον ποδοσφαιρικό πλανήτη σε εβδομαδιαία βάση, όπως και το ότι ο Σέρβος ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων στο περσινό παιγνίδι στα Πηγάδια (αυτό δε συμφέρει όμως), αναρωτιέμαι το εξής.

Αν η απόδοση του τερματοφύλακα αποτελεί εκ των κορυφαίων τεκμηρίων διαπλοκής, πως γίνεται χθες ο Αμπάντ να θυμίζει μετεμψύχωση του Γκόρντον Μπανκς με ολίγον από Σμάιχελ, με την Ξάνθη ωστόσο να παραμένει παράρτημά μας;

Σε αυτό το πλαίσιο βεβαίως «αποκαταστήσαμε» φέτος τον Ζίφκο, έλα όμως που ο έτερος γκολκίπερ Πασχαλάκης μας είχε γυαλίσει έπειτα από ένα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ, που είχε κατεβάσει τα ρολά.

Τρία χρόνια πριν συνέβη αυτό, σε εποχές που σύμφωνα με τα τότε αφηγήματα, τα Γιάννενα ήταν η Ξάνθη του σήμερα.

Επειδή αντί να ρίξετε φως στο σκοτάδι της διαπλοκής, αυτοαναιρείστε και αυτοδιαψεύδεστε χωρίς πίεση, συντονιστείτε ρε παιδιά.

Δώστε επιτέλους στην ανθρωπότητα τον ορθό κώδικα σχέσεων και εκατέρωθεν συμπεριφορών θυγατρικών-παραρτημάτων, με ειδικό ένθετο για τα απόκρυφα μηνύματα των επιδόσεων του τερματοφύλακα.

Να ξέρουμε εμείς τουλάχιστον τι μας γίνεται, για εσάς δεν το συζητάμε!

Διότι σε περίπτωση που ο Βούκοβιτς είχε φορέσει διαφορετική φανέλα, το αυτογκόλ στο Καραΐσκάκη θα τον καθιστούσε πιο αναγνωρίσιμο κι από τον Γανυμήδη..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags