Facebook Pixel Μάρκους Μπεργκ - Γιάννης Αλαφούζος: Με αυτόν "φτιάχνει" Δώνη ο Ρόκα - Έτσι λύνει το πρόβλημα στο γκολ - "Killer" πριν τον... Μπεργκ!
| 2019-12-08 22:51:00

Με αυτόν "φτιάχνει" Δώνη ο Ρόκα - Έτσι λύνει το πρόβλημα στο γκολ - "Killer" πριν τον... Μπεργκ!

του Νίκου Στεργίου
Με αυτόν "φτιάχνει" Δώνη ο Ρόκα - Έτσι λύνει το πρόβλημα στο γκολ - "Killer" πριν τον... Μπεργκ!

Η πρώτη μεταγραφάρα για Γενάρη. Έρχεται και... σκίζει τα δίχτυα.

Μάρκους Μπεργκ - Γιάννης Αλαφούζος: Ο Παναθηναϊκός πέταξε δύο ακόμα βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς παρότι προηγήθηκε στον Βόλο και ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δέχθηκε ένα γκολ από ανόητο λάθος ξανά της άμυνας και στη συνέχεια παρά την υπεροχή του, δεν βρήκε το γκολ της νίκης.

Όπως παραδέχθηκε και ο Γιώργος Δώνης μετά τη λήξη, η επιπολαιότητα των παικτών του φτάνει πλέον στα όρια της ανοησίας και προφανώς μιλάει και για την αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Μετά και την εικόνα των Πρασίνων στο Βόλο, φάνηκε πόσο επιβεβλημένη είναι πλέον η ανάγκη απόκτησης ενός καλού επιθετικού τον Γενάρη, κίνηση την οποία ήδη έχουν συζητήσει ο Έλληνας κόουτς με τον Τσάβι Ρόκα.

Μπορεί ο Μακέντα να αποτελεί «κολώνα» στην επίθεση, όμως περισσότερο δημιουργεί παρά σκοράρει, ενώ ο Χουάν Περέα παρότι σε όλα τα ματς είναι δραστήριος, είναι φανερό πως του λείπει η τεχνική κατάρτιση και χρειάζεται δουλειά για να βελτιωθεί στα τελειώματα.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο Δώνης έχει ζητήσει (και ψάχνει) για έναν ακόμα επιθετικό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, καθώς εάν δεν βρει άμεσα το γκολ ο Παναθηναϊκός και συνεχίσει να πετάει βαθμούς με τόση ευκολία, τότε δύσκολα θα προλάβει την εξάδα των πλέι οφ.

Το ερώτημα βέβαια είναι ποιο και πόσο θα είναι το μπάτζετ που θα διαχειριστεί ο Ρόκα, αν και βάσει των τελευταίων κινήσεων (όπως οι ανανεώσεις Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη) ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει πρόθυμος να ρίξει ξανά χρήμα στο Τριφύλλι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως μόλις πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε σενάριο και για πιθανή επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ. Όχι για τον Γενάρη, αλλά για το επόμενο καλοκαίρι, με συμβόλαιο κοντά στις 700.000 ευρώ, χρήματα που σαφώς είναι ικανά να τον πείσουν να φορέσει ξανά τα πράσινα.

Μέχρι το καλοκαίρι όμως και τη... βόμβα με Μπεργκ, εάν σκάσει, ο Παναθηναϊκός θέλει έναν φορ-γκολτζή και άμεσα. Μπορεί να τον βρει ακόμα και με τα μισά λεφτά. Αυτή θα είναι άλλωστε και η πρώτη δύσκολη αποστολή του νέου Τεχνικού Διευθυντή!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη εξέλιξη! Τέλος Έλληνας άσος μετά το Βόλος - Παναθηναϊκός - Πάει στον ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags