Facebook Pixel Sportdog.gr | Top ευρωπαϊκό αστέρι πέρασε και δεν ακούμπησε σε Ολυμπιακό - Τώρα βγάζει μάτια!
| 2019-12-09 10:48:00

Top ευρωπαϊκό αστέρι πέρασε και δεν ακούμπησε σε Ολυμπιακό - Τώρα βγάζει μάτια!

Sportdog Team
Top ευρωπαϊκό αστέρι πέρασε και δεν ακούμπησε σε Ολυμπιακό - Τώρα βγάζει μάτια!

Δείτε ποιος είναι!

Ολυμπιακός: Ηταν 30 Δεκεμβρίου 2017, όταν ο Ιμπραϊμ Αφελάϊ αγωνίσθηκε για τελευταία φορά σε επαγγελματικό επίπεδο, στην αναμέτρηση Τσέλσι-Στόουκ Σίτι (5-0). Από εκείνη την ημέρα πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια για να ξαναβρεθεί στο γήπεδο ο 33χρονος μεσοεπιθετικός με θητεία εκτός από την Πάλας, στην Μπαρτσελόνα, στην Σάλκε και στον Ολυμπιακό.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ολλανδός άσος που μετρά 53 συμμετοχές και επτά γκολ με τους «οράνιε» αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του, υπογράφοντας στην Αϊντχόφεν. Και προχθές, στο 82ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με την Φορτούνα Σιτάρντ, ο Μαρκ Φαν Μπόμελ, αποφάσισε να του δώσει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

«Ο Ιμπι είχε μία πολύ δύσκολη περίοδο, όμως επέστρεψε. Εργάσθηκε σκληρά για αρκετούς μήνες υπό την επίβλεψη ενός προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας και επανήλθε σε ικανοποιητική φόρμα. Τώρα είναι έτοιμος για το επόμενο στάδιο. Να προπονείται και να παίζει με την πρώτη ομάδα. Και είναι λογικό να του δώσουμε αυτήν την ευκαιρία», δήλωσε σχετικά ο Φαν Μπόμελ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags