Facebook Pixel Sportdog.gr | Τελικός στο Φάληρο: Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας για την πρόκριση - Γκολ σε τρομερές αποδόσεις!
| 2019-12-11 10:21:00

Τελικός στο Φάληρο: Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας για την πρόκριση - Γκολ σε τρομερές αποδόσεις!

Sportdog Team
Τελικός στο Φάληρο: Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας για την πρόκριση - Γκολ σε τρομερές αποδόσεις!

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές.    

 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στον Πειραιά, με φόντο την πρόκριση στους "32" του Europa League.

Οι Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου έχουν εξασφαλίσει τα δυο πρώτα εισιτήρια για το Champions League, με την τρίτη θέση του ομίλου να... παίζεται σήμερα στο Φάληρο.

Με νίκη οι Πειραιώτες θα πανηγυρίσουν την πρόκριση, ενώ αντίθετα οι Σέρβοι ακόμα και με ισοπαλία θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη.

Σε ένα παιχνίδι που οι οπαδοί θα δημιουργήσουν "καυτή" ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά λόγω και της αδελφικότητας των δύο συλλόγων, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα δώσουν όλη τους την ψυχή για να συνεχίσουν στο Europa League.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-1 παρότι προηγήθηκε εκείνος στο παιχνίδι. Να μην κάνουν, λοιπόν, τα ίδια λάθη θα κοιτάξουν οι παίκτες του Μαρτίνς και θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί.

Το Πάμε Στοίχημα για ακόμα μια φορά θα δώσει το "παρών" στο γήπεδο, προσφέροντας πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για το παιχνίδι και παράλληλα δίνει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι παίκτες στο Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν επίσης και σε επτά συνδυαστικά στοιχήματα στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας.

Μία από τις καλές επιλογές που προσφέρεται είναι το πότε θα γίνει over 2.5 το ματς, σε απόδοση 4.00 μετά το 75' του αγώνα, αλλά και με απόδοση 5.75 από το 60' μέχρι το 75'.

Επίσης, μια ακόμα εξαιρετική επιλογή που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ή over/under 2.5 σε απόδοση 1.05 ή νίκη του Ολυμπιακού και under 2.50, αλλά και 1.60 για ισοπαλία ή και πάλι under 2.50.

Μην ξεχάσετε ότι πλέον οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να κάνουν cash out στον αγώνα Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας και σε όλα τα παιχνίδια και να πληρωθούν σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags