Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα ρεκόρ του πρώτου γύρου της Superleague - Ομάδα έκπληξη πρωταθλήτρια στις ανατροπές!
| 2019-12-10 00:44:00

Τα ρεκόρ του πρώτου γύρου της Superleague - Ομάδα έκπληξη πρωταθλήτρια στις ανατροπές!

Sportdog Team
Τα ρεκόρ του πρώτου γύρου της Superleague - Ομάδα έκπληξη πρωταθλήτρια στις ανατροπές!

Δείτε τι αναφέρει η διοργανώτρια αρχή.

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της Super League με μια αγωνιστική, που είχε τις δικές ξεχωριστές ιστορίες. Η ΑΕΛ είναι η... πρωταθλήτρια των ανατροπών, Άρης και Λαμία συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έκαναν ευρείες νίκες, ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε, αλλά δεν έχασε στο Πανθεσσαλικό, ενώ ο Μπίσεσβαρ πρέπει να μπαίνει αλλαγή!

Πρωταθλήτρια στις ανατροπές

Η ΑΕΛ πήρε 19 βαθμούς ως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά τους 12 από αυτούς σε αγώνες που ήταν πίσω στο σκορ! Με Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης ισοφάρισε, με Άρη, ΟΦΗ και Βόλο πέτυχε πλήρη ανατροπή!

Επτά ματς αήττητος ο Άρης

Ο Άρης δεν έχει ήττα εδώ και επτά αγωνιστικές. Η προηγούμενη φορά που κράτησε τόσο μεγάλο αήττητο ήταν πριν από οκτώ χρόνια. Από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2012 δεν είχε χάσει εννέα παιχνίδια (πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες τότε). Το ρεκόρ στην ιστορία του είναι 14 αγώνες από τον Δεκέμβριο του 1993 ως τον Μάρτιο του 1994.

Ρεκόρ η Λαμία

Οι επτά αγώνες που είναι αήττητη η Λαμία στην έδρα της είναι ρεκόρ για την ομάδα από τότε που ανέβηκε στην Super League. Ξεκινησε τη σεζόν με τέσσερις ισοπαλίες και τώρα έχει τρεις σερί νίκες. Οι τρεις νίκες είναι ισοφάριση του ρεκόρ της, αφού και τον περασμένο Ιανουάριο είχε κάνει τρία στα τρία στην έδρα της.

Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Από τις 11 Μαρτίου 2018 είχε να βάλει ο Ολυμπιακός τρία γκολ εκτός έδρας στο πρώτο ημίχρονο. Τότε είχε νικήσει τον Πλατανιά στα Χανιά με 4-0, με ημίχρονο 3-0. Και τώρα επικράτησε στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 3-0, με ημίχρονο επίσης 3-0. Στο φετινό πρωτάθλημα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο έχουν βάλει ακόμα μόνο ο ΠΑΟΚ στη Λαμία και ο Ατρόμητος στον Πανιώνιο.

Η ιστορίες του 5-0 της ΑΕΚ

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου με 5-0 δεν είναι η ευρύτερη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Το 1989 είχε νικήσει με 7-1, το 1992 με 6-0 και το 2008 πάλι με 5-0. Ο Πανιώνιος χάνει για δεύτερη φορά με το σκορ αυτό μέσα στο 2019, αφού τον είχε νικήσει 5-0 και ο Παναιτωλικός το Μάρτιο. Αυτό το 5-0 είναι το ευρύτερο σκορ που έχουμε δει στο φετινό πρωτάθλημα και εμφανίζεται για δεύτερη φορά μετά το Ολυμπιακός - Βόλος.

Πρώτη φορά δεν έχασε, αλλά πάλι δεν νίκησε!

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε για τέταρτη φορά στην ιστορία του στο Πανθεσσαλικό. Για πρώτη φορά δεν ηττήθηκε, ωστόσο για μία ακόμα φορά δεν νίκησε. Είχε μια ήττα από την ΑΕΛ στον τελικό Κυπέλου του 2007 και δύο ήττες από τον Ολυμπιακό Βόλου το 2011 στη Super League.

Αποδίδει ως... αλλαγή!

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει ένα γκολ και δύο ασίστ σε όλο το πρωτάθλημα. Όλα τα έκανε στα δύο παιχνίδια που μπήκε αλλαγή! Στα 11 που ξεκίνησε βασικός δεν είχε συμμετοχή σε γκολ, μάλιστα έχασε και ένα πέναλτι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags