Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Διπλό "μπαμ" Ρόκα - Τα... σκάει ο Αλαφούζος - Ανατροπή με τον... φονιά
| 2019-12-10 10:48:00

Διπλό "μπαμ" Ρόκα - Αυτούς φέρνει στον ΠΑΟ - Τα... σκάει ο Αλαφούζος - Ανατροπή με τον "φονιά"

του Νίκου Στεργίου
Διπλό "μπαμ" Ρόκα - Αυτούς φέρνει στον ΠΑΟ - Τα... σκάει ο Αλαφούζος - Ανατροπή με τον "φονιά"

Έτσι αλλάζει το "τριφύλλι". Αποχωρούν τρεις. Θέλουν Μακέντα!

Παναθηναϊκός: Πρώτη μέρα του Τσάβι Ρόκα ως... μόνιμου κατοίκου Αθήνας η σημερινή. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" έρχεται στην πρωτεύουσα σήμερα για μόνιμη εγκατάσταση και η αλήθεια είναι πως η συγκυρία αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο αυτή την άφιξη, αφού άπαντες περιμένουν τις πρώτες κινήσεις και τις επιλογές του εν όψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Ο σκύλος, τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα, έχει ξεκαθαρίσει αυτό που σήμερα παρουσιάζεται ως βασική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού και του Ισπανού. Ένας χαφ λοιπόν, box to box προκειμένου να καλύψει τα δεδομένα κενά στη συγκεκριμένη θέση και ένας εξτρέμ, συνιστούν τη βασική στόχευση.

Γι’ αυτές τις δύο κινήσεις μάλιστα, το σίγουρο είναι πως μπάτζετ υπάρχει και είναι διαθέσιμο. Κανείς φυσικά δεν θα πρέπει να περιμένει κάτι το συγκλονιστικά διαφορετικό από τις κινήσεις που έχουν γίνει στο διάστημα του "μνημονίου" και της οικονομικής εξυγίανσης, αλλά δεδομένα αυτές οι δύο προσθήκες θα γίνουν.

Τώρα, πάλι όπως πολύ νωρίτερα και έγκυρα είχαμε προδιαγράψει σε ρεπορτάζ μας, έχει ανοίξει η κουβέντα για την προσθήκη ενός ακόμη φουνταριστού. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, κάτι τέτοιο μπορεί να είναι στη σκέψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, για να υλοποιηθεί όμως υπάρχουν συγκεκριμένες παράμετροι. 

Πρώτον, να λυθούν, με τρόπο επωφελή για τον σύλλογο (και συνεπώς να εξοικονομηθούν χρήματα) τα συμβόλαια των "κομμένων" από το καλοκαίρι, αλλά και αυτών που ξεκάθαρα πλέον είτε δεν υπολογίζονται είτε δεν μπορεί η ομάδα να βασιστεί πάνω τους για να προσφέρουν (Μολό, Μπεκ, Φάουστο). Αν συμβεί αυτό, τότε ενδεχόμενως θα μπορεί να υπάρξει ένα ποσό ικανό να δαπανηθεί και για μια ακόμη προσθήκη.

Αν και, η αλήθεια είναι, πως στον Παναθηναϊκό παρά το δεδομένο πρόβλημα στο σκοράρισμα, δεν είναι τόσο υπέρ μιας κίνησης για επιθετικό τον Ιανουάριο.

Και ο λόγος είναι πως αφενός υπάρχει ο Φεντερίκο Μακέντα, αφετέρου με το ισχύον πλαίσιο (οικονομικό και αγωνιστικό) είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ο φουνταριστός εκείνος ο οποίος θα εγγυηθεί με την παρουσία του την αναβάθμιση της ομάδας στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Κοινώς, επιθετικός με ευχέρεια στο γκολ, δεν βρίσκεται τον Ιανουάριο. Κι αν βρεθεί, δύσκολα παραχωρείται από την ομάδα του. Ή παραχωρείται με αρκετά χρήματα, που στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει.

Οπότε, από το να γίνει μια κίνηση... μπάλωμα, που δεν θα λύσει το πρόβλημα, στο μυαλό των υπευθύνων του "τριφυλλιού" είναι να γίνουν οι άλλες δύο, εξίσου πιεστικές προσθήκες και η κίνηση για τον επιθετικό να μετατεθεί το καλοκαίρι. Τότε άλλωστε θα αρχίσει να φαίνεται και πού θα πάει το πράγμα και με τον Ιταλό φορ, ο οποίος θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σενάριο-βόμβα για ΠΑΟ - "Χτυπάει" πρώην παικταρά της ΤΣΣΚΑ - Με αυτόν παίρνει την Ευρωλίγκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags