Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Φούντωσαν οι φήμες για "βόμβα" Πρίγιοβιτς - Θέλει σαν τρελός και βάζει "πλάτη" για να υπογράψει!
| 2019-12-10 18:12:00

Φούντωσαν οι φήμες για "βόμβα" Πρίγιοβιτς - Θέλει σαν τρελός και βάζει "πλάτη" για να υπογράψει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φούντωσαν οι φήμες για "βόμβα" Πρίγιοβιτς - Θέλει σαν τρελός και βάζει "πλάτη" για να υπογράψει!

Δεν κρατιέται ο Σέρβος. Με τόσα φεύγει. Επιβεβαίωση sportdog.

Μπορεί το ενδεχόμενο της επιστροφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Τούμπα να έχει πλέον με τον πλέον επίσημο τρόπο ξεφτίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Σέρβος δεν έχει αγορά πέραν του ΠΑΟΚ.

Εκεί, τόσο ο Μάριο Μπράνκο όσο και ο ίδιος ο "Πρίγιο" ήταν σαφείς στις πρόσφατες δηλώσεις τους, ουσιαστικά "καίγοντας" όσους συντηρούσαν την εν λόγω πιθανότητα, προφανώς αβάσιμα, αφού όπως αποδεικνύεται οι οικονομικές παράμετροι ακόμη και μιας... σκέψης επιστροφής του Σέρβου στους πρωταθλητές αλλά και η σοβαρότατη προέκταση με το Financial Fair Play δεν επιτρέπουν το παραμικρό (σ.σ. κάτι που άλλωστε με συνεχή, έγκαιρα και όπως αποδείχτηκε απολύτως ακριβή ρεπορτάζ ο σκύλος είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που αυτά τα σενάρια άρχισαν να διακινούνται).

Το "ευτύχημα" για τον Δικέφαλος είναι πως το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον Πρίγιοβιτς. Η Μπεσίκτας όντως έχει ενδιαφερθεί σοβαρά, αλλά έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να καλύψει περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ από το συμβόλαιο του Σέρβου, ο οποίος όπως έχουμε καταγράψει, αμείβεται με περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στην Αλ Ιτιχάντ!

Οι "μαύροι αετοί" κάνουν προσπάθειες, έχοντας σύμμαχο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θέλει να φύγει σαν… τρελός από την Τζέντα, ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα είναι αμείλικτα. Και ούτε η Αλ Ιτιχάντ είναι διατεθειμένη να βάλει τόση "πλάτη", καλύπτοντας ουσιαστικά τα 2/3 του συμβολαίου του Πρίγιοβιτς (για αγορά δεν τίθεται λόγος, μόνο για δανεισμό μιλάμε), ούτε και φυσικά ο ίδιος ο Σέρβος, ανεξαρτήτως της… αδημονίας του να φύγει από τη Σαουδική Αραβία θα απεμπολήσει τα όσα έχει -βάσει τρέχοντος συμβολαίου- λαμβάνει.

Οι τελευταίες πληροφορίες του sportdog θέλουν και τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας να μπαίνει τις τελευταίες μέρες στο παιχνίδι για τον Πρίγιοβιτς. Παλιός γνωστός των "λιονταριών" ο Σέρβος, αφού είχαν προσπαθήσει να τον αποκτήσουν και ενόσω αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, πλέον θα τον διεκδικήσουν, έχοντας ως όπλο τη δυνατότητα αγοράς και όχι δανεισμού του (κάτι που δεν έχει για παράδειγμα η Μπεσίκτας). Για να προχωρήσει βέβαια, θα πρέπει και ο διεθνής φουνταριστός να κάνει σημαντική έκπτωση στο κασέ του, αφού είναι αυτονόητο πως ούτε η Σπόρτινγκ μπορεί να του προσφέρει περισσότερα από 1,5-2 εκατ. ευρώ.

Ποσά που ακόμη και η απλή αναφορά τους, αναδεικνύει το πόσο απίθανο ήταν, εξ αρχής, το οποιοδήποτε σενάριο επιστροφής Πρίγιοβιτς στην Τούμπα, ακόμη και αν οι συνθήκες ήταν ιδανικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη για ΠΑΟΚ: "Μπαμ" με... νέο Σφιντέρσκι - Πέντε εκατομμύρια ευρώ ρίχνει ο Ιβάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags