Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μαρτινέλι είναι αποδεδειγμένα... λίρα εκατό!
| 2019-12-10 18:25:00

Ο Μαρτινέλι είναι αποδεδειγμένα... λίρα εκατό!

Sportdog Team
Ο Μαρτινέλι είναι αποδεδειγμένα... λίρα εκατό!

Προκαλεί τρομερό αντίκτυπο στις ευκαιρίες που παίρνει στην Άρσεναλ.

Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι σκόραρε και στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ, συνεχίζει να προκαλεί τρομερό αντίκτυπο στις ευκαιρίες που παίρνει στην λονδρέζικη ομάδα και πλέον κατάφερε να βρει δίχτυα σε ακόμα ένα ντεμπούτο του μέσα στη σεζόν!

Ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός των «κανονιέρηδων» ήταν ο άνθρωπος που έδειξε το δρόμο προς τη μεγάλη ανατροπή το βράδυ της Δευτέρας, όταν ισοφάρισε προσωρινά απέναντι στην Γουέστ Χαμ για να έρθουν τα γκολ από τους Πεπέ και Ομπαμεγιάνγκ και να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 για την Άρσεναλ, στην πρώτη της νίκη με τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ στην άκρη του πάγκου.

Ο Μαρτινέλι, μετά το ντεμπούτο του στο Λιγκ Καπ αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ, βρήκε δίχτυα στην πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα των «κανονιέρηδων» σε ματς πρωταθλήματος!

Πλέον, έχει συμμετοχή σε 10 γκολ της ομάδας του, με τα 8 εξ αυτών να είναι δικά του και να έχει μοιράσει δυο ασίστ, ενώ, με το τέρμα που σημείωσε στο ματς με τη Γουέστ Χαμ, έγινε ο νεαρότερος παίκτης της Άρσεναλ που σκοράρει στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στο πρωτάθλημα, σε ηλικία 18 ετών και 174 ημερών.

Ο Λιούνγκμπεργκ και γενικότερα στο κλαμπ θα πρέπει να είναι τρομερά ικανοποιημένοι μαζί του, τόσο από θέμα επιδόσεων, όσο και από θέμα νοοτροπίας, αφού μόλις ισοφάρισε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, απλά πήγε να πάρει τη μπάλα και να τρέξει στη σέντρα για να προλάβει η ομάδα του να ψάξει τη νίκη...

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags