Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Μιλόγεβιτς για Ολυμπιακό: «Έγινε ομάδα! Είναι φαβορί στο Καραϊσκάκη»
| 2019-12-10 21:18:00

Ατακάρες Μιλόγεβιτς για Ολυμπιακό: «Έγινε ομάδα! Είναι φαβορί στο Καραϊσκάκη»

Sportdog Team
Ατακάρες Μιλόγεβιτς για Ολυμπιακό: «Έγινε ομάδα! Είναι φαβορί στο Καραϊσκάκη»

Ποιους παίκτες των Ερυθρόλευκων ξεχώρισε ο Σέρβος τεχνικός.

Φαβορί χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου:

Για τους μεγάλους αγώνες και εάν είναι το πιο σημαντικό ματς με Ολυμπιακό: «Καλησπέρα σε όλους. Όλα αυτά τα ματς ήταν σημαντικά. Δεν μπορώ να πω κάτι ξεχωριστό ή λιγότερο σημαντικό. Αύριο μας περιμένει ένας αγώνας με ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο. Είναι τελευταίος αγώνας της φάσης των ομίλων και είναι ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε. Υπήρχαν τόσα πολλά σημαντικά ματς. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι εδώ και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει τώρα μία μεγάλη πρόκληση. Θα δώσουμε το καλύτερο για τον αγώνα».

Για το εάν έχει ξεχωρίσει παίκτες από τον Ολυμπιακό: «Κοιτάξτε να δείτε ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Ένας σίγουρα που λείπει εδώ και καιρό και είναι ο Φορτούνης. Είναι παίκτης – κλειδί και η ομάδα είχε φτιαχτεί πάνω του. Ήταν απώλεια για την ομάδα και την Εθνική. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να γυρίσει τον Γενάρη. Ποντένσε, Ομάρ, Σα. Όλοι οι παίκτες είναι πολύ δυνατοί. Ο Ολυμπιακός παίζει σαν μία γροθιά και έχει δυνατές μονάδες, όπως τον πολύ ταλαντούχο Ποντένσε. Στον Ολυμπιακό βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα. Πιο παλιά έπαιζε πιο ατομικά. Τώρα όχι. Το σύγχρονο και μοντέρνο ποδόσφαιρο θέλει 10 παίκτες να παίζουν στο γήπεδο».

Για τον Μποάκιε: «Ο Μποάκιε είναι καλά. Σχεδόν έτοιμος είναι. Θα τον δούμε και τώρα και πόσο θα αντέξει. Σίγουρα κάποια παιδιά δεν έχουν παίξει με την Σπάρτακ. Εμείς έχουμε έναν κανονισμό. Τέσσερις ξένοι πρέπει να είναι στο φύλλο αγώνα. Είναι δύσκολο αυτό και θέλαμε να δώσουμε ευκαιρία σε παιδιά να δούμε σε τι κατάσταση είναι».

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας του: «Είναι άριστη. Όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν. Υπάρχει μόνο το θέμα με τον Γιόβανσιτς που δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση».

Για τις δηλώσεις των Κοβάσεβιτς και Τζόρτζεβιτς ότι ο Ολυμπιακός είναι πάντα φαβορί στο Καραϊσκάκη: «Δεν κάνω προγνωστικά. Ο Ολυμπιακός με όποιον και να παίζει στο Καραϊσκάκη είναι φαβορί. Εμείς αυτό που μας ενδιαφέρει και θέλουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε το καλύτερο. Ας κερδίσει ο καλύτερος, όπως λέω πάντα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags