Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες: Φεύγει από την ΑΕΚ και πάει στον Παναθηναϊκό;
| 2019-12-12 14:43:00

Φούντωσαν οι φήμες: Φεύγει από την ΑΕΚ και πάει στον ΠΑΟ - "Καψούρα" Ουζουνίδη - Τι ισχύει!

του Νίκου Στεργίου
Φούντωσαν οι φήμες: Φεύγει από την ΑΕΚ και πάει στον ΠΑΟ - "Καψούρα" Ουζουνίδη - Τι ισχύει!

Του έδωσε "χρυσό" συμβόλαιο ο Ρόκα. Έχουμε το θέμα!

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρισμένες εδώ και μέρες οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού. Ο σκύλος από τον... Νοέμβριο τις έχει καταγράψει. Κεντρικός μέσος, box-to-box η πρώτη και κύρια και εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, αν και εφόσον γίνει κίνηση για επιθετικό (που έχουμε εξηγήσει σε παλαιότερο ρεπορτάζ πως ακόμη και αν συντρέξουν οι οικονομικές προϋποθέσεις είναι μια πολύ δύσκολη αγορά η συγκεκριμένη και ο Τσάβι Ρόκα προτιμά να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση το καλοκαίρι) θα εξαρτηθεί από το διαθέσιμο  μπάτζετ και, κατ’ επέκταση, από τις συμφωνίες που θα προκύψουν για λύσεις συμβολαίων.

Το όνομα του Απόστολου Γιάννου, τις προηγούμενες μέρες παρουσιάστηκε ως μία από τις εν δυνάμει επιλογές για τη θέση του φουνταριστού. Τον ξέρει καλά ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των Πράσινων, αφού ήταν αυτός που τον είχε πάρει στην ΑΕΚ Λάρνακας, προσφέροντας του το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ιστορίας του κυπριακού συλλόγου, με αποδοχές που προσεγγίζουν τις 350.000 ευρώ.

Τον ξέρουν καλά και στον Παναθηναϊκό, αφού δύο φορές επί θητείας Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο έγινε προσπάθεια για να τον φέρουν στην Αθήνα (ενόσω αγωνίζονταν στην Κίνα), χωρίς όμως να είναι επιτυχημένη.

Ο 30χρονος διεθνής Αυστραλός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα ανανεώσει με την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα, έχοντας χάσει πολύ έδαφος στο κυπριακό πρωτάθλημα, δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει και τώρα, τον Ιανουάριο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι είτε εφικτή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό (παραμένει εξαιρετικά ακριβός ο ίδιος ο Γιάννου, ενώ δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να δοθεί ούτε ευρώ για την αγορά ποδοσφαιριστή), αλλά ούτε και προκύπτει ρεπορταζιακά πως έχει γίνει η παραμικρή νύξη προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, είτε από τον Ρόκα είτε από οποιονδήποτε στους Πράσινους.

Κοινώς, ούτε φωτιά, ούτε καπνός στην περίπτωση Γιάννου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και δεν του φαινόταν! Πήρε τα πρώτα "κεφάλια" ο Ρόκα - Αυτοί φεύγουν - Ανοίγει σαμπάνιες ο Δώνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags