Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Κρίστιανσεν τώρα; Αυτό τον προπονητή φέρνει... αύριο το πρωί ο Ρόκα
| 2019-12-12 20:02:00

Ποιος Κρίστιανσεν τώρα; Αυτό τον προπονητή φέρνει... αύριο το πρωί ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό!

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Κρίστιανσεν τώρα; Αυτό τον προπονητή φέρνει... αύριο το πρωί ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό!

"Αποκάλυψη" του Καταλανού. Κυκλοφορεί ελεύθερος...

Παναθηναϊκός: H ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών, ειδικά μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Βόλο, ηλεκτρισμένη. Περίεργη. Εχει και πάλι προκύψει προπονητολογία στην "πράσινη" καθημερινότητα, με αναφορές μάλιστα σε συγκεκριμένα ονόματα τεχνικών που αν και εφόσον τεθεί ποτέ θέμα αντικατάστασης του Γιώργου Δώνη θα ήταν ψηλά στη λίστα του Τσάβι Ρόκα.

Ο καταλληλότερος να απαντήσει γι’ αυτό είναι ο ίδιος ο Καταλανός! Και όμως, αφού στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του στην Κύπρο ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Λάρνακας, ο Ρόκα ήταν σαφέστατος αναφορικά με τις εμπειρίες του και τη συνεργασία του εκεί με τους δύο προπονητές που είχε επιλέξει. Δηλώσεις και απόψεις που προφανώς φωτογραφίζουν και την άποψη που έχει πλέον και προφανώς και το μέλλον.

Αναφερόμενος λοιπόν στον Τόμας Κρίστιανσεν, τον Ισπανό-Δανό προπονητή είχε πει: "Μετάνιωσα που υπερασπίστηκα τον Τόμας Κρίστιανσεν, γιατί δεν πίστευα ότι είχε υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ, ενώ το είχε κάνει. Αυτό με απογοήτευσε όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό. Εγώ επέμενα μέχρι τέλους πως δεν πίστευα ότι το είχε κάνει, αλλά το είχε κάνει. Μαθαίνεις όμως έτσι και καταλαβαίνεις ότι δεν έχει όλος ο κόσμος τις ίδιες αρχές ή αξίες". Σαφής αν μη τι άλλο και ακόμη σαφέστερο το "άδειασμα" προς τον Κρίστιανσεν. Τώρα, πώς εμφανίζεται ο εν λόγω τεχνικός να είναι στο μυαλό του Ρόκα, άγνωστο…

Στο άλλο άκρο; Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ. Λέει λοιπόν και πάλι ο Ρόκα: "Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ δεν είναι απλά ο καλύτερος προπονητής, με τον οποίο έχω συνεργαστεί, αλλά και ο καλύτερος άνθρωπος, ο πιο «φυσιολογικός» άνθρωπος κι αυτό είναι πολύ δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα όσο είμαι στο ποδόσφαιρο, και ως παίκτης και ως τεχνικός διευθυντής. Αλλά καταλαβαίνω ότι είναι μία θέση όπου εκτίθεσαι, όλος ο κόσμος πιστεύει πως ξέρει ποιο είναι το καλύτερο σύστημα και η καλύτερη ενδεκάδα. Πιστεύω ότι δεν εκτιμήθηκε όσο άξιζε".

Για την ιστορία, ο Ιντιάκεθ από το πρωί της περασμένης Δευτέρας είναι χωρίς ομάδα, αφού παραιτήθηκε από την ΑΕΛ Λάρνακας.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Ο Αλαφούζος γίνεται... Γιαννακόπουλος και ρίχνει "βόμβα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags