Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελάθηκαν με τον κόσμο Μαρτίνς και παίκτες - Απίθανη δήλωση Ελ Αραμπί για το πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-12 20:59:00

Τρελάθηκαν με τον κόσμο Μαρτίνς και παίκτες - Απίθανη δήλωση Ελ Αραμπί για το πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελάθηκαν με τον κόσμο Μαρτίνς και παίκτες - Απίθανη δήλωση Ελ Αραμπί για το πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσαν.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τους "32" του Europa League, με το εύστοχο πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 82', πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Μαροκινός άσος ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε συνέχεια στο ευρωπαϊκό ταξίδι των Ερυθρόλευκων, που χρειάζονταν τη νίκη για να προκριθούν επί του Αστέρα.

Για ακόμα μια φορά όμως πρωταγωνιστές ήταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι δημιούργησαν μοναδικές στιγμές μαζί και με τους οπαδούς των Σέρβων.

Για την ατμόσφαιρα αυτή μίλησαν οι Μαρτίνς. Ποντένσε και Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Σίγουρα θα ήθελα να είχαμε κερδίσει περισσότερους βαθμούς και νομίζω πως είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε αυτό στα περισσότερα παιχνίδια μας. Με εξαίρεση το παιχνίδι στο Μόναχο, όλα τα άλλα παιχνίδια νομίζω πως ήταν παιχνίδια στα οποία ίσως μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερους βαθμούς.

Ακόμα και το παιχνίδι της Σερβίας το οποίο χάσαμε μέχρι και το λεπτό της αποβολής νομίζω πως ήταν υπό τον έλεγχο μας και θα μπορούσαμε να με πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Όμως παρόλο που δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την συγκομιδή βαθμών νομίζω πως τελικά κερδίσαμε και κατακτήσαμε τον επόμενο στόχο μας που ήταν να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως είχαμε υποσχεθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού, παρουσιάζοντας τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο με πάρα πολύ καλές αποδόσεις και πολύ καλά παιχνίδια.

Νομίζω πως κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Σήμερα το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας.

Σίγουρα χάσαμε τον έλεγχο σε κάποια λεπτά και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει κυρίως στα πέντε τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Και γενικότερα υπήρχαν τα λάθη μέσα στον αγώνα μας όμως σε γενικές γραμμές παρουσιάσαμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, με καλή ποιότητα σε ένα παιχνίδι γεμάτο τελικές προσπάθειες. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει γκολ νωρίτερα το οποίο δυστυχώς δεν ήρθε.

Επίσης ο τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα ήταν καταπληκτικός σήμερα μας δυσκόλεψε πάρα πολύ στο να σκοράρουμε νωρίτερα και έχουμε να πούμε πως σήμερα το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό. Είχαμε αποφασιστικότητα είχαμε θέληση είχαμε ψυχή παίξαμε με την καρδιά μας και τα δώσαμε όλα όπως πάντα.

Είχαμε έναν καταπληκτικό κόσμο όπως έχουμε πάντα και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό!

Σίγουρα πρέπει να δούμε πρώτα τι θα φέρει κλήρωση και αυτή τη στιγμή να ξεκουραστούμε και να αποκατασταθούμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας που έχουμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα.

Μέσα στη διοργάνωση αυτή υπάρχουν τεράστιες και πολύ δυνατές ομάδες να δούμε τι θα φέρει και μετά θα μιλήσουμε για αυτά γιατί τώρα από αύριο συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα σήμερα, ένα φανταστικό βράδυ για το ποδόσφαιρο, μέσα σε ένα υπέροχο γήπεδο. Ήταν ανατριχιαστική η ατμόσφαιρα, ήμασταν όλοι πάρα πολύ συγκινημένοι.

Νομίζω πως οι 33-34 χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Καραϊσκάκης ακούστηκαν σαν να ήταν 60 χιλιάδες και παραπάνω και αυτό το κάνει τόσο μοναδικό. Ήταν μία υπέροχη βραδιά για τον Ολυμπιακό!».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποντένσε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόκριση. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ήμασταν κυρίαρχοι και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις.

Είμαστε απογοητευμένοι για το γεγονός ότι φτιάξαμε πολλές φάσεις αλλά δεν πετύχαμε γκολ νωρίτερα, ωστόσο είμαστε χαρούμενοι.

Αυτή η πρόκριση είναι το πιο σημαντικό καθώς θα συνεχίσουμε στο Europa League. Πρέπει να ονειρευόμαστε και έχουμε τις δυνατότητες για να προχωρήσουμε. Μπορούμε να πάμε πολύ μακριά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελ Αραμπί:

«Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν ήταν εύκολο, ήταν μια μεγάλη ευθύνη η εκτέλεση του πέναλτι. Ήταν υποχρέωση μου να το πετύχω, ένιωθα την ευθύνη αλλά ήμουν σίγουρος.

Αξίζαμε να περάσουμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες και το πέναλτι ήταν η ανταμοιβή μας.

Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα ματς μαζί με τον κόσμο μας. Μπορούμε και στη συνέχεια να πετύχουμε και να πάμε μακριά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags