-->
13/12/19 - 10:28

Απίστευτο αυτό που έγινε με Δώνη - "Χουνέρι" από Ρόκα - Στον... αέρα το μεγαλύτερο όνομα!

Ποιος διέρρευσε τι; Σκάει διπλό "μπαμ". Διαβάστε ονόματα. 

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο αυτό που έγινε με Δώνη - "Χουνέρι" από Ρόκα - Στον... αέρα το μεγαλύτερο όνομα!
6.542views 0shares

Παναθηναϊκός: Αφού επισημανθεί πως πάνω που άρχισε να κυκλοφορούν, έστω και... μετρημένα, διάφορα σενάρια που αμφισβητούν τη θέση του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του "τριφυλλιού" παρουσιάστηκε αμέσως ενδιαφέρον ομάδας από τη Σαουδική Αραβία (δεν αξιολογούμε αν είναι παλιό, πρόσφατο, άλλωστε μάλλον είναι μπερδεμένη η διαρροή εκ μέρους του Έλληνα τεχνικού), θα επικαλεστούμε τις χθεσινές δηλώσεις του "τρένου" προκειμένου να ευλογήσουμε τα γένια μας!

Ο Γιώργος Δώνης ήταν όσο σαφής θα μπορούσε να είναι δεδομένης της θέσης του, σκιαγραφώντας το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί στο παζάρι η ομάδα του.

Προεξόφλησε λοιπόν κινήσεις για χαφ και εξτρέμ, αποκλείοντας ουσιαστικά μια τρίτη για φορ, ακριβώς με βάση την επιχειρηματολογία που ο σκύλος είχε παρουσιάσει όταν όλοι έκαναν λόγο για μια τέτοια ακριβώς προσθήκη.

Φορ, με εύκολο γκολ, τον Ιανουάριο δεν βρίσκεται, υπό την έννοια πως δεν υπάρχει ομάδα που να τον έχει και να είναι θετική στο να τον παραχωρήσει. Κι αν είναι, θέλει πολλά χρήματα, που ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει.

Και ήταν κατ' αρχάς άποψη - εκτίμηση - πεποίθηση του "αφεντικού" στο μεταγραφικό κομμάτι, του Τσάβι Ρόκα, πως από το να χαθεί χρόνος σε μια τέτοια αναζήτηση και πιθανώς ένα αμφιβόλου χρησιμότητας "μπάλωμα", είναι προτιμότερο να κλείσουν οι τεράστιες "τρύπες" σε κέντρο και άκρα και με περισσότερο χρόνο και σαφώς περισσότερες επιλογές, να μετατραπεί η αναζήτηση επιθετικού σε προτεραιότητα το καλοκαίρι.

Οπότε -και επαναλαμβάνουμε γιατί σταδιακά το θέμα, λογικά μετά τον Φεβρουάριο θα γίνει... πρώτο θέμα και εμείς το καταγράφουμε από τώρα- θα ξεκαθαρίσει και τι θα γίνει με τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του δικού του συμβολαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Ο Αλαφούζος γίνεται... Γιαννακόπουλος και ρίχνει "βόμβα"!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ