Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Σόλσκιερ για μεταγραφές – Τόσους παίκτες θέλει τον Γενάρη στη Γιουνάιτεντ
| 2019-12-14 06:35:00

Ατάκα Σόλσκιερ για μεταγραφές – Τόσους παίκτες θέλει τον Γενάρη στη Γιουνάιτεντ

Sportdog Team
Ατάκα Σόλσκιερ για μεταγραφές – Τόσους παίκτες θέλει τον Γενάρη στη Γιουνάιτεντ

Ο Νορβηγός μίλησε ξεκάθαρα για ενίσχυση.

Θέμα για μεταγραφές άνοιξε ο Όλε Γκούναρ Σόσκιερ μετά τη νίκη και την πρωτιά στον 12ο όμιλο του Europa League με 4-0 επί της Άλκμααρ.

«Προσπαθούμε να ενισχυθούμε σε πολλές θέσεις. Αν κοιτάξετε την ομάδα μας σε σχέση με άλλους είμαστε καλά, αλλά χρειαζόμαστε δύο ή τρεις παίκτες για να έχουμε ομάδα με αρκετές λύσεις στο rotation, αφού υπάρχει μια μακρά σεζόν. Θα δούμε με ποιους θα υπογράψουμε».

Εξάλλου, σύμφωνα με τις φήμες, η Γιουνάιτεντ είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Έρλιγνκ Χάαλαντ από την Σάλτσμπουργκ.

Παράλληλα, ο Νορβηγός έπλεξε το εγκώμιο του Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός απέναντι στην Άλκμααρ με δύο γκολ: «Τα έχω πει και πριν. Δεν είναι κάτι καινούργιο - αυτό είναι που κάνει και αύριο πιθανότατα θα σκοράρει μερικά ακόμα. Είναι κάτι φυσικό γι 'αυτόν. Όσο πιο κοντά φτάνει στο γκολ τόσο πιο επικίνδυνος είναι. Δεξί πόδι, αριστερό πόδι, είναι ένας εφιάλτης για τους υπερασπιστές. Πρέπει να βελτιωθεί και στο κεφάλι. Τότε μπορεί να είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός», είπε για το 18χρονο αστέρι των «κόκκινων διαβόλων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags