-->
13/12/19 - 17:45

Ποστ-φωτιά από Μπέο για τους Έλληνες διαιτητές: "Κάντε αποχή για να σφυρίζουν ξένοι"! (ΦΩΤΟ)

Τοποθέτηση που θα συζητηθεί.

Sportdog Team
Ποστ-φωτιά από Μπέο για τους Έλληνες διαιτητές: "Κάντε αποχή για να σφυρίζουν ξένοι"! (ΦΩΤΟ)
1.007views 0shares

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πήρε θέση μέσω Facebook για την ανακοίνωση των Ελλήνων διαιτητών, με την οποία γνωστοποιούν ότι θα προχωρήσουν σε αποχή.

Ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι διαιτητές να κάνουν αποχή διαρκείας, ώστε να έρθουν ξένοι να σφυρίξουν στην θέση τους!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Με αφορμή την μακροσκελέστατη επιστολή του Συνδικαλιστικού οργάνου των Ελλήνων Διαιτητών, εμπνευστή της οποίας είναι κ. Σιδηρόπουλος, με την οποία γνωστοποιούν την απόφασή τους να απέχουν από την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, έχω να κάνω την εξής δήλωση – πρόταση.

Για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα ήταν προτιμότερο να προχωρήσετε σε αποχή διαρκείας, μήπως και αρχίζουν να διαιτητεύουν ξένοι διαιτητές σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, ώστε να σφυρίζουν τα αυτονόητα χωρίς σκοπιμότητες κάτι που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν συμβαίνει με αρκετούς Ελληνες διαιτητές».

Υ.Γ: Εξ αρχής, με επίσημες δηλώσεις μου ήμουν αντίθετος με την έλευση ξένων διαιτητών στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πλην όμως, όλοι εσείς που υπογράφετε την επιστολή αποχής, θεωρείτε ότι οι διαιτησίες του Βάτσιου στο ματς Λάρισα – Βόλος (του γνωστού Βάτσιου που στο παρελθόν έδωσε πέναλτι δύο μέτρα έξω από την περιοχή), των Μανούχου – Σιδηρόπουλου (VAR) στον αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, καθώς και του «φρούτου» με το επώνυμο Τσαμούρη στον αγώνα Λαμία – Βόλος, ήταν αντικειμενικές και αλάνθαστες ώστε να μην χρίζουν κριτικής; Εκτός αν νομίζετε ότι μπορείτε να σφυρίζετε ότι θέλετε ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος – συμφέροντα και να παραμένετε στο απυρόβλητο".

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ