Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Τέλος τα σενάρια στον Άρη, τους έκλεισε το στόμα - Μεταγραφή από Ολυμπιακό, θα γίνει χαμός!
| 2019-12-13 18:12:00

Τέλος τα σενάρια στον Άρη, τους έκλεισε το στόμα - Μεταγραφή από Ολυμπιακό, θα γίνει χαμός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τέλος τα σενάρια στον Άρη, τους έκλεισε το στόμα - Μεταγραφή από Ολυμπιακό, θα γίνει χαμός!

Απάντηση-φωτιά δημόσια. Πότε σκάνε οι "βόμβες". Όλα εδώ...

Άρης - Ολυμπιακός: Πόσο πιο σαφής να γίνει; Για δεύτερη φορά το τελευταίο δίμηνο, ο Μπράουν Ιντέγε σε συνέντευξή του αυτή τη φορά, ήταν σαφέστατος αναφορικά με τη φημολογία που τον θέλει να αποχωρεί από τον Άρη τον προσεχή Ιανουάριο.

"Ήρθα στον Άρη για να παίξω ποδόσφαιρο και θα μείνω. Δεν θέλω να έρχομαι και να φεύγω. Δεν κοιτάω να φύγω τον Ιανουάριο όσο χρήματα κι αν έρθουν. Ακόμη κι αν ο Άρης πάρει παίκτη στη θέση μου. Εχω πει στον ατζέντη μου ότι δεν θέλω να φύγω ακόμη κι αν υπάρξει πρόταση", οι χαρακτηριστικότατες, ξεκάθαρες δηλώσεις του Νιγηριανού επιθετικού στην καθιερωμένη συνέντευξη παραμονές της αυριανής αναμέτρησης των Κιτρίνων στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Ο Ιντέγε λοιπόν είναι ξεκάθαρος και λογικά, πλέον, μάλλον θα πρέπει να βάλει και τέλος στα διάφορα με τις συνεχείς του και κατηγορηματικές δημόσιες τοποθετήσεις του. Άλλωστε ήταν και κάπως περίεργο να ισχυρίζεται κανείς πως θα βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο, γνωρίζοντας πως μπορεί  να τον υπογράψει από τώρα και να τον αποκτήσει ελεύθερο το καλοκαίρι.

Κι αυτό γιατί τέτοιο είναι το στάτους του Ιντέγε, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος (και για την ιστορία, ανάλογο ακριβώς είναι και το στάτους του Μπρούνο Γκάμα για τον οποίο, επίσης, κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες τις τελευταίες μέρες περί πώλησης του τον Ιανουάριο).

Το δεύτερο σημαντικό που έβγαλε η συνέντευξη Ιντέγε ήταν η επιβεβαίωση πως ο Αρης ψάχνει φορ τον Ιανουάριο. Απολύτως λογικό, αφού πέραν του Νιγηριανού δεν υπάρχει άλλος στο ρόστερ των Κίτρινων, οι οποίοι -όπως έχουμε επισημάνει και παλιότερα- έχουν πάντα την προσοχή τους στραμμένη στο στάτους του Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος μάλλον θα ολοκληρώσει τον (ανεπιτυχή) δανεισμό του στη βελγική Μπέβερεν, αναζητώντας νέο σταθμό στην καριέρα του (χωρίς πάντα να έχει τον επαναπατρισμό ως πρώτη προτεραιότητα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άρχισε τα "μπαμ" ο Μαρινάκης - Συμφωνία με Βραζιλιάνο παικταρά - Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags