Facebook Pixel Τα δεδομένα για Δώνη και Αλ Ετιφάκ
| 2019-12-14 10:27:00

Όργιο φημών για Δώνη - Σε αυτή την ομάδα τον στέλνουν - Πανέτοιμος ο Ρόκα - "Καταιγίδα" στον ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Όργιο φημών για Δώνη - Σε αυτή την ομάδα τον στέλνουν - Πανέτοιμος ο Ρόκα - "Καταιγίδα" στον ΠΑΟ!

Τα πάνω-κάτω ξαφνικά στο Τριφύλλι. Αλλάζουν όλα. Τι ισχύει;

Η αλήθεια είναι πως στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με ενδιαφέρον (και πρόταση) της Αλ Ετιφάκ προς τον Γιώργο Δώνη δεν… υπάρχει αλήθεια! Ο λόγος; Αρχικά, στα κατηγορηματικά ρεπορτάζ από Σαουδική Αραβία που ήθελαν τον Δώνη πολύ κοντά σε συμφωνία, ο Ελληνας τεχνικός, μέσω διαρροών, ανταπάντησε πως αυτή η υπόθεση είναι… καλοκαιρινή και πως δεν υφίσταται καινούργιο ενδιαφέρον, επισημαίνοντας πως τότε, το καλοκαίρι, είχε αρνηθεί την προοπτική επιστροφής του στη Σαουδική Αραβία.

Η επιμονή όμως από την… άλλη πλευρά, έφερε στο φως μιαν άλλη πτυχή, αυτήν της προ μηνός νέα προσέγγιση της Αλ Ετιφάκ προς το «τρένο», με ίδια όμως κατάληξη. Τις τελευταίες ώρες, και με τους Σαουδάραβες να επιμένουν πως ο Δώνης είναι ο εκλεκτός τους και πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την υπογραφή του, διαφαίνεται από διάφορες πλευρές πως το φλερτ είναι «ζωντανό» και ίσως μάλιστα… συγκινήσει και τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Αν μάλιστα προσθέσουμε και το timing της όλης σεναριολογίας, τις ημέρες δηλαδή που σειρά δημοσιευμάτων θέλουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να μην κρύβει τη δυσφορία της για την στασιμότητα της ομάδας και άλλα που θέλουν τον νέο τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα να εξετάζει μέχρι και υποψήφιους… διαδόχους του Δώνη, εύκολα συμπεραίνεται πως δεν υπάρχει μόνο καπνός στην όλη ιστορία.

Και από την πλευρά του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος έχοντας θητεύσει στον πάγκο της Αλ Χιλάλ, μιας δηλαδή εκ των κορυφαίων ομάδων στη Σαουδική Αραβία (και σε όλη την Ασία), είναι λογικό να υπάρχει η προδιάθεση τουλάχιστον να συντηρηθεί η συγκεκριμένη πόρτα ανοιχτή, ακόμη ακόμη και ως εύλογη (αλλά και έμμεση) απάντηση στη σειρά των δημοσιευμάτων και της φημολογίας που τον θέλει να βρίσκεται υπό πίεση στον Παναθηναϊκό.

Οπότε, πέραν της λογικής επιφύλαξης για το τι ισχύει και τι έχει (και πόση) βάση, καλό είναι να καταγράφονται τα δεδομένα και να περιμένουμε απλώς τις εξελίξεις, οι οποίες και θα αναδείξουν τι απ’ όλα όσα φημολογούνται και λέγονται τις τελευταίες μέρες είναι αληθινό και τι όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πωλείται με εξωπραγματική πρόταση κορυφαίος άσος του ΠΑΟ - Ανανέωσε μόλις πριν λίγο καιρό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags