Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ντριμπλάρει και σε τηλεφωνικό θάλαμο: Αυτός θα φέρει τα εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό!
| 2019-12-14 21:41:00

Ντριμπλάρει και σε τηλεφωνικό θάλαμο: Αυτός θα φέρει τα εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό!

του Νίκου Στεργίου
Ντριμπλάρει και σε τηλεφωνικό θάλαμο: Αυτός θα φέρει τα εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό!

Λίγοι έχουν την τεχνική του στην Ελλάδα. Δικαίωση Αλαφούζου.

Παναθηναϊκός: Μία από τις πιο εύκολες νίκες της φετινής σεζόν πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία (2-0), παρότι στο πρώτο ημίχρονο ζορίστηκε πάρα πολύ και δεν είχε ούτε τελική, μέχρι να σκοράρει με το πέναλτι. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα, ειδικά μετά και την αποβολή του Μπεχαράνο στο 60’.

Οι Πράσινοι πάντως για ακόμα ένα ματς δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες παρότι είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και για να... καθαρίσει, χρειάστηκε και πάλι μία φοβερή έμπνευση του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο νεαρός άσος του Τριφυλλιού εξελίσσεται σε υπερπολύτιμη μονάδα για την ομάδα του και πλέον αυξάνονται τα παιχνίδια που... καθαρίζει μόνος του.

Ο Γιώργος Δώνης τους τελευταίους μήνες, ουσιαστικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, τον έχει κάνει βασικό και αναντικατάστατο και δικαιώνεται απόλυτα βάσει των εμφανίσεών του. Είναι σταθερά καλός, δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες στα δύσκολα και μάλιστα είναι από τους ελάχιστους στο πράσινο ρόστερ που μπορεί με κίνηση να αλλάξει την εξέλιξη ενός αγώνα. Το έκανε για παράδειγμα και κόντρα στη Λαμία, καθώς πριν το ανατρέψουν στο πέναλτι (δείτε ΕΔΩ) έχει κάνει απίθανο κοντρόλ και δύο φοβερές ντρίμπλες σε ένα μέτρο!



Η τεχνική του Χατζηγιοβάνη συγκρίνεται με ελάχιστους παίκτες στην Ελλάδα στην ηλικία και όπως έχει πολλές φορές και ο Γιώργος Δώνης, αν δουλέψει πολύ θα εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιρστή. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να τον κρατήσει στον σύλλογο δίνοντας του ένα πολύ καλό συμβόλαιο, αμέσως μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα.

Στον ΠΑΟ ποντάρουν πάρα πολλά στον μικρό και ήδη γνωρίζουν πως υπάρχουν ομάδες στο εξωτερικό που τον παρακολουθούν στενά, όπως είναι για παράδειγμα η Στουτγάρδη. Για την ώρα πάντως, οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει πως δεν θα τον βγάλουν στη βιτρίνα, καθώς εκτιμούν ότι εφόσον συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία, θα φέρει πολλά εκατομμύρια στο μέλλον. Τον στηρίζουν λοιπόν, ποντάρουν πάνω του και μόνο εάν έρθει μία εξωπραγματική πρόταση θα δώσουν το «οκ» για πώληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Κούγιας, τους... τελειώνει όλους - Ποιοι φεύγουν εδώ και τώρα - Ιδού τι συνέβη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags