Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη νίκη του Βόλου με ανατροπή! Χαροπαλεύει ο Πανιώνιος
| 2019-12-15 19:12:00

Μεγάλη νίκη του Βόλου με ανατροπή! Χαροπαλεύει ο Πανιώνιος

Sportdog Team
Μεγάλη νίκη του Βόλου με ανατροπή! Χαροπαλεύει ο Πανιώνιος

Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 2-1.

Το ματς ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να μπαίνει πολύ δυνατά και να απειλεί στο 4', όταν ο Οικονομίδης νικήθηκε από τον Μελισσά σε τετ α τετ. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος για αρκετά λεπτά με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι. Μάλιστα στο 26' στάθηκαν άτυχοι λόγω του τραυματισμού του Δημόπουλου, τον οποίο αντικατέστησε ο Διαμαντής.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσίκα, ύστερα από σύγχυση που δημιουργήθηκε στην άμυνα του Βόλου σε εκτέλεση κόρνερ. Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία. Στο 39' ο Βόλος απέτυχε να φέρει το ματς στα ίσια, με τον Μαλέρμπ να κάνει σωτήρια απόκρουση σε κεφαλιά του, ενώ στο 42' ο Μελίσσας έδιωξε σε κόρνερ παρόμοια προσπάθεια του Αραμπούλι.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος μπήκε φουριόζος να αλλάξει την κατάσταση. Οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις ευκαιρίες απέναντι στον Μαλέρμπ αλλά τελικά το γκολ ήρθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουνίθ, στο 74', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο σκόρερ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή. Στο 83' ο Πανιώνιος που μερικά λεπτά πριν είχε χάσει τον Άρσε, έμεινε με 10 παίκτες, αφού ο Ευαγγέλου ανέτρεψε σε αντεπίθεση τον Μάντζη και είδε δεύτερη κίτρινη. Οπότε με το αριθμητικό πλεονέκτημα, η ομάδα της Μαγνησία απέκτησε μεγαλύτερες πιθανότητες για να φέρει τα πάνω κάτω.

Αυτό συνέβη στο 87'! Ύστερα από σέντρα του Ντεντάκη, ο Τσοκάνης πήρε την καρφωτή κεφαλιά και νίκησε τον Μαλέρμπ για να υπογράψει την ανατροπή για τον Βόλο!

Με το τρίποντο ο Βόλος μοιράζεται τη 10η θέση με τη Λαμία με 17 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος συνεχίζει ως προτελευταίος με 6 να δίνει μάχη για την επιβίωσή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags