Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: "Βόμβες" Θεοδωρίδη για τους τραυματισμούς Γκιλιέρμε-Ποντένσε: "Κάποιος τους έβαλε να το κάνουν"!
| 2019-12-15 23:14:00

"Βόμβες" Θεοδωρίδη για τους τραυματισμούς Γκιλιέρμε-Ποντένσε: "Κάποιος τους έβαλε να το κάνουν"!

Sportdog Team
"Βόμβες" Θεοδωρίδη για τους τραυματισμούς Γκιλιέρμε-Ποντένσε: "Κάποιος τους έβαλε να το κάνουν"!

Ατάκες για "δολοφόνους" και "ΠΑΟΚάκια".

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Εξοργισμένος ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη εξαιτίας των τραυματισμών του Γκιλιέρμε και του Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι παίκτες του Αστέρα χτυπούσαν ηθελημένα τους αντίστοιχους των Πειραιωτών και τους χαρακτήρισε "δολοφόνους"!

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές των Αρκάδων είχαν εντολές να τραυματίσουν αυτούς του Ολυμπιακού΄.

"Είναι τρομακτικό αυτό που έγινε σήμερα στον Γκιλιέρμε και στον Ποντένσε. Επειδή ασχολούμαι πολλά χρόνια με το ποδόσφαιρο, κάποιος τους έβαλε να το κάνουν. Είναι σημαδεμένοι. Είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και μόνο αυτούς κυνηγούσαν, να τους φάνε τα πόδια. Προς τιμήν του ο Ιγκλέσιας ήρθε στα αποδυτήρια και μας ζήτησε χίλια συγγνώμη και πως έχουμε δίκιο σε ό,τι κι αν πούμε. Αυτό το αίσχος σήμερα, να έχουμε δολοφόνους μέσα στο γήπεδο για να σκοτώνουν παίκτες... Τώρα ποιος τους έβαλε; Ας ψάξουν να το βρουν", ανέφερε αρχικά στη Nova και πρόθεσε:

“Καλά κάναμε και τους βάλαμε πέντε γκολ, θα έπρεπε να βάλουμε και περισσότερα! Αποκλείεται να χάσουμε το πρωτάθλημα, ας μας κλείνουν το γήπεδο. Μας έκλεισαν το γήπεδο για το… τίποτα, οι άλλοι κάνουν τα χειρότερα και τρώνε πρόστιμα. Η ΕΠΟ παίρνει τα στοιχεία και ο αθλητικός δικαστής παίρνει από την ΕΠΟ τις αποφάσεις! Έγινε χαμός στην ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, θα τιμωρηθούν όλοι δεν γλιτώνει κανείς, αλλά ότι και κάνουν δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσει το πρωτάθλημα φέτος ο Ολυμπιακός. Είμαι στόχος τους, αλλά δεν τους… κάθεται γιατί είμαι επίτιμος και όλα ξεκινάνε από το Δ.Σ της ΕΠΟ. Δυο άτομα, τα ξέρω όλα όταν έρθει η στιγμή θα τα πούμε γιατί τους έχουμε κάνει δίκη. Ομαδάρα ο Ολυμπιακός, πέταγε σήμερα. Δεν έχει καμία σχέση με άλλη ελληνική ομάδα. Τα ΠΑΟΚάκια; Είναι ντροπή!”.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags