Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Μαρτίνς - Θα τρελαθούν οι οπαδοί: "Θα παίξουμε με ψυχή και θάρρος" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-16 15:01:00

Τρομερές ατάκες Μαρτίνς - Θα τρελαθούν οι οπαδοί: "Θα παίξουμε με ψυχή και θάρρος" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Μαρτίνς - Θα τρελαθούν οι οπαδοί: "Θα παίξουμε με ψυχή και θάρρος" (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Europa League: Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Άρσεναλ για τους "32" της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πλέον οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να κοιτάξουν στα μάτια του Κανονιέρηδες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πως πρόκειται για έναν αρκετά δύσκολο αντίπαλο αλλά τόνισε πως θα κοιτάξουν στα μάτια του Λονρέζους και θα θα διεκδικήσουν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της Cosmote: 

«Θα είναι δύο ωραία παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και θα είναι ωραίες βραδιές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η ομάδα που έπαιξε πέρυσι στον τελικό της διοργάνωσης, πολύ δυνατή και διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Φέτος δεν έχει αρχίσει καλά στο πρωτάθλημά της, είναι επικίνδυνη, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει στα ίσα απέναντί της, θα έχει κάτι να πει σε αυτά τα παιχνίδια. 

Για τη χρονική περίοδο κατά την οποία θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ: «Ο Ολυμπιακός ως ώρα έχει αποδείξει ότι είναι υπεύθυνος σε όλες τις διοργανώσεις, παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια με τη ίδια φιλοσοφία. Θα δούμε τότε ποια θα είναι η ιδανική ενδεκάδα για να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε κόντρα στην Άρσεναλ». 

Για τις πιθανότητες που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» να προκριθούν: «Είναι μια πολυύμεγάλη πρόκληση, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ποσοστά. Θεωρητικά η Άρσεναλ είναι το φαβορί, αλλά κι εμείς έχουμε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, θα έχουμε βελτιωθεί ως τον Φεβρουάριο και οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να στηρίζονται πάνω μας. Πιστεύουμε στις ικανότητες μας. Δύο δύσκολες βραδιές για τον Ολυμπιακό και δύο δύσκολες βραδιές για την Άρσεναλ». 

Για το αν θα προτιμούσε να είναι τώρα τα παιχνίδια με δεδομένη την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Άρσεναλ: «Είτε σε καλή είτε σε κακή φάση, είναι δύσκολος αντίπαλος. Έχουμε αποδείξει και πως εκτός έδρας μπορούμε να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας, αυτό που λέω είναι πως θα παίξουμε με θάρρος, με ψυχή, θα διεκδικήσουμε την πρόκριση». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags