Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Χαμός" με Πρίγιοβιτς - Ανοίγει ο δρόμος για ΠΑΟΚ; - "Σκάει" ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες!
| 2019-12-17 19:58:00

"Χαμός" με Πρίγιοβιτς - Ανοίγει ο δρόμος για ΠΑΟΚ; - "Σκάει" ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Χαμός" με Πρίγιοβιτς - Ανοίγει ο δρόμος για ΠΑΟΚ; - "Σκάει" ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες!

Ξανά στο προσκήνιο ο Σέρβος. "Καυτές" εξελίξεις!

ΠΑΟΚ: Παρελθόν από την Αλ Ιτιχάντ αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Σερβίας.

Οι συμπατριώτες του πρώην άσου του ΠΑΟΚ αναφέρουν πως το… γυαλί στις σχέσεις των δύο πλευρών έχει ραγίσει και ο διεθνής άσος θα μείνει ελεύθερος μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο «Πρίγιο» έχει σοβαρά παράπονα από την αραβική ομάδα πρωτίστως λόγω της οικονομικής ασυνέπειας που υπάρχει προς το πρόσωπό του από τη διοίκηση και δευτερευόντως εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής του το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Πρίγιοβιτς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός ότι η Αλ Ιτιχάντ του οφείλει χρήματα και δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά κατά της ομάδας του εάν δεν τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του; Ήδη αρκετοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον υψηλόσωμο φορ, με την Μπεσίκτας να είναι αυτή που ακούγεται πιο έντονα στα σχετικά ρεπορτάζ.

Για τον Πρίγιοβιτς έχει «παίξει» ως σενάριο και το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΠΑΟΚ, αν και η περίπτωσή του θεωρείται πολύ δύσκολη, όχι μόνο για τον Δικέφαλο, αλλά και για οποιοδήποτε ελληνική ομάδα.

Το οικονομικό κομμάτι αποτελεί «αγκάθι», μιας και ο Σέρβος έχει ιδιαίτερα υψηλό κασέ και χαρακτηριστικό είναι πως αμείβεται με 6.000.000 ευρώ ετησίως στη Σαουδική Αραβία. Πάντως, το «δέσιμό» του με τον ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους της ομάδας και τον Ιβάν Σαββίδη είναι δεδομένο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν μπορεί να βρεθεί η φόρμουλα που θα φέρει τον «Πρίγιο» πίσω στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτες αποκαλύψεις Μαχλά για Σαββίδη: "Είχα πάει στη σουίτα του και μετά κερδίσαμε 3-1..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags