Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν... ζορίστηκαν Σίτι και Γιουνάιτεντ, στα πέναλτι απέκλεισε την Έβερτον η Λέστερ
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-19 00:18:00

Δεν... ζορίστηκαν Σίτι και Γιουνάιτεντ, στα πέναλτι απέκλεισε την Έβερτον η Λέστερ

Sportdog Team
Δεν... ζορίστηκαν Σίτι και Γιουνάιτεντ, στα πέναλτι απέκλεισε την Έβερτον η Λέστερ

Έκλεισαν θέση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ η Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε με 1-3 από την έδρα της Όξφορντ Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία.

Οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ στο 22' με τον Ζοάο Κανσέλο ωστόσο στη συνέχεια έδειξαν να δυσκολεύονται ενώ μάλιστα στο 46' ο Ματ Τέιλορ έφερε το ματς στα ίσα. Τελικά, με δύο γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο 50' και 70', η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε τη νίκη με 1-3 και μαζί την πρόκριση.

Με τρία γκολ σε δέκα λεπτά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα με 3-0 την Κόλτσεστερ της τέταρτης κατηγορίας και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ στο 51' με τον Ράσφορντ και πέντε λεπτά αργότερα πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε αυτογκόλ του Ράιαν Τζάκσον. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 61' ο Μαρσιάλ.

Η Λέστερ έκανεκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά τελικά τα κατάφερε και πήρε την πρόκριση μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς άνοιξε το σκορ στο 26' με τον Μάντισον και τρία λεπτά αργότερα ο Τζόνι Έβανς έκανε το 0-2. Το παιχνίδι έμοιαζε να έχει τελειώσει ωστόσο τα «ζαχαρωτά» μείωσαν στο 70' με τον Τομ Ντέιβις και στις καθυστερήσεις ο Μπέινς έκανε το 2-2 στέλνοντας την πρόκριση στα πέναλτι.

Εκεί, οι «αλεπούδες» πήραν τη νίκη με σκορ 2-4 χάρη στα εύστοχα πέναλτι των Τσίλγουελ, Ρικάρντο Περέιρα, Γκρέι και Βάρντι ενώ αστόχησε ο Μάντισον. Για την Έβερτον σκόραραν οι Χόλγκεϊτ και Κάλβερτ-Λιούιν και αστόχησαν οι Τοσούν και ο ''ήρωας'' Μπέινς.

ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Όξφορντ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι: 1-3

(Ματ Τέιλορ 46' - Ζοάο Κανσέλο 22', Στέρλινγκ 50', 70')

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κόλτσεστερ: 3-0

(Ράσφορντ 51', Ράιαν Τζάκσον 56' (αυτ.), Μαρσιάλ 61')

Έβερτον - Λέστερ: 2-2, 2-4 πεν.

(Τομ Ντέιβις 70', Μπέινς 90+1' - Μάντισον 26', Τζόνι Έβανς 29')

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags