Facebook Pixel Τον "έφαγε" η απεργία τον Εστογιανόφ
| 2011-10-05 20:22:00

Τον "έφαγε" η απεργία τον Εστογιανόφ

Τον "έφαγε" η απεργία τον Εστογιανόφ

Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ απουσίαζε από την προπόνηση του Πανιωνίου και την Τετάρτη λόγω της απεργίας των ελεγκτών της εναέριας κυκλοφορίας. Ο Ουρουγουανός επιθετικός επρόκειτο να επιστρέψει από την Ισπανία όμως τα προβλήματα που υπάρχουν με τις πτήσεις δεν του το επέτρεψαν.

Από το προπονητικό πρόγραμμα του Πανιωνίου έλλειπε και την Τετάρτη ο Φαμπιάν Εστογιανόφ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, είναι στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη από την Δευτέρα, προκειμένου να διευθετήσει κάποια θέματα σχετικά με το διαβατήριό του.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα ήταν προγραμματισμένη για Τετάρτη, όμως λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί η πτήση του. Ο ίδιος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας η πτήση του θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη το βράδυ και έτσι αναμένεται στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Έτσι πρόκειται να πάρει μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης που θα γίνει στο Κορωπί.

Στο προπονητικό σκέλος ο τεχνικός της ομάδας, Τάκης Λεμονής, και οι συνεργάτες του, είχαν καταρτίσει πρόγραμμα με εργομετρικές εξετάσεις, αλλά και cybex, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ πρωί και απόγευμα. Όσον αφορά τους Σάμαρη, Γιόνσον, ο πρώτος συνεχίζει την θεραπεία του για την εγχείρηση στο διάφραγμα, ενώ ο δεύτερος αναμένεται την Πέμπτη να κάνει δεύτερη ένεση στον προσαγωγό του και στη συνέχεια σε συνεργασία με τον γιατρό Γιώργο Κατσιφαράκη να αποφασιστεί η θεραπεία που θα ακολουθήσει. Πάντως οι ελπίδες να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι μεγάλες.

Για την Παρασκευή ο έμπειρος τεχνικός έχει προγραμματίσει προπόνηση το πρωί και στην συνέχεια οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι για το Σαββατοκύριακο. Οι προπονήσεις θα ξαναρχίσουν την Δευτέρα, ημέρα όπου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας της Νέας Σμύρνης για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα στο Εθνικό στάδιο Ζωσιμάδες.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags