Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάκιστο παιχνίδι ανάμεσα σε Έβερτον-Άρσεναλ - Προβληματισμός για Αντσελότι και Αρτέτα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-21 16:44:00

Κάκιστο παιχνίδι ανάμεσα σε Έβερτον-Άρσεναλ - Προβληματισμός για Αντσελότι και Αρτέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κάκιστο παιχνίδι ανάμεσα σε Έβερτον-Άρσεναλ - Προβληματισμός για Αντσελότι και Αρτέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

0-0 στο "Γκούντισον Παρκ".

Premier League: Άρσεναλ και Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο "Γκούντισον Παρκ", υπο τα βλέμματα των νέων προπονητών τους Κάρλο Αντσελότι και Μίκελ Αρτέτα.

Ίσως σ ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες στις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησαν μέσα στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Τόσο ο ΑΝτσελότι όσο και ο Αρτέτα πρέπει να προβληματίστηκαν έντονα από την εικόνα του παιχνιδιού και την δουλειά που πρέπει να κάνουν στη συνέχεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες απείλησαν. Στο 47΄τα Ζαχαρωτά με μια χαμηλή και επικίνδυνη σέντρα σουτ του Ριτσάρλισον αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 51' οι Κανονιέρηδες με τον Ομπαμεγιάνγκ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο οποίος με προβολή στο πίσω δοκάρι υποχρέωσε τον Πίκφορντ να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή απόκρουση με το ένα χέρι.

Οι συνθέσεις:

Έβερτον (Ντάνκαν Φέργκιουσον): Πίκφορντ, Σιντιμπέ, Χόλγκεϊτ, Μίνα, Ντιν, Ντέιβις, Ντελφ (72' Κιν), Ιγουόμπι (11' Τοσούν, 80' Κεν), Σίγκουρντσον, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν.

Άρσεναλ (Φρέντι Λιούνγκμπεργκ): Λένο, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τσέιμπερς, Νταβίντ Λουίζ, Σάκα, Τζάκα, Τορέιρα, Νέλσον, Σμιθ – Ρόου (67' Γουίλοκ), Μαρτινέλι, Ομπαμεγιάνγκ (78' Λακαζέτ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags