Facebook Pixel Sportdog.gr | Με απουσίες η Ρεάλ ενόψει ΠΑΟ - Τρομερή ατάκα Λάσο για ΟΑΚΑ! "Ο Καμπάτσο καλύτερος του Καλάθη!"
Μπάσκετ
| 2019-12-25 18:27:00

Με απουσίες η Ρεάλ ενόψει ΠΑΟ - Τρομερή ατάκα Λάσο για ΟΑΚΑ! "Ο Καμπάτσο καλύτερος του Καλάθη!"

Sportdog Team
Με απουσίες η Ρεάλ ενόψει ΠΑΟ - Τρομερή ατάκα Λάσο για ΟΑΚΑ! "Ο Καμπάτσο καλύτερος του Καλάθη!"

Δείτε τι σχολίασε ο τεχνικός των Μαδριλένων.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ και ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για το παιχνίδι.

Ο τεχνικός της Βασίλισσας αποκάλυψε πως, οι Σέρχιο Γιουλ, Τζέι Σι Κάρολ και Φελίπε Ρέγιες δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους, απέναντι στους Πράσινους.

Συγκεκριμένα σχολίασε:

«Οι Γιουλ, Ρέγιες και Κάρολ θα απουσιάζουν. Θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα με 13 παίκτες. Ελπίζουμε ο Κάρολ να επιστρέψει σύντομα. Έχει γυρίσει στην πατρίδα του για ένα οικογενειακό θέμα. Ελπίζουμε να είναι μαζί μας την Κυριακή, αν και είναι δύσκολο να ελέγξεις τις προσωπικές καταστάσεις του καθενός. Ο Ρέγιες είναι καλύτερα, ελπίζουμε να επιστρέψει και αυτός την Κυριακή, αλλά όχι και ο Γιουλ».

Όσο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός προπονητής είπε: «Είναι ένα πολύπλοκο ματς. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πλήρης ομάδα, που περιστρέφεται γύρω από τον Καλάθη, έχει άνεση στο σκοράρισμα και πολλούς αθλητικούς παίκτες. Το γεγονός ότι έχουν χάσει τελευταία παιχνίδι θα τους δώσει μεγαλύτερο κίνητρο. Πάμε σε ένα γήπεδο που έχουμε καλές, αλλά και άσχημες, αναμνήσεις. Σκέφτομαι μόνο το αυριανό παιχνίδι».

Για τον Νικ Καλάθη σχολίασε: «Όλοι οι προπονητές σκεφτόμαστε πως οι παίκτες που έχουμε την δεδομένη στιγμή είναι οι καλύτεροι. Ο Καλάθης είναι πολύ καλός, είναι ένας εξαιρετικός πασέρ, αλλά για μένα, ο Καμπάτσο είναι ο καλύτερος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags