Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Tρελάθηκε" ο Σαββίδης - "Εγώ αυτόν δεν τον πουλάω"
| 2019-12-27 13:45:00

Τα... πήρε ο Ιβάν! "Εγώ αυτόν δεν τον πουλάω" - "Γράφει" και την UEFA - Μόνο με 20.000.000!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα... πήρε ο Ιβάν! "Εγώ αυτόν δεν τον πουλάω" - "Γράφει" και την UEFA - Μόνο με 20.000.000!

Δεν το συζητούν καν στον ΠΑΟΚ. Ποιον "έφαγε" και γιατί δεν πωλείται;

Γνωστή και χιλιοειπωμένη η ανάγκη του ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε μια πώληση τον Ιανουάριο προκειμένου να δείξει εμπράκτως την απαραίτητη συμμόρφωση με τους άκρους πιεστικούς όρους του Financial Fair Play.

Αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη βιτρίνα του Δικεφάλου για πώληση -παρότι δεν το παραδέχονται οι υπεύθυνοι του συλλόγου- τις τελευταίες μέρες έχει εντατικοποιηθεί η σεναριολογία για έναν ακόμη, τον Σβέριρ Ίνγκασον.

Αναλύσαμε σε ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών τα όσα κυκλοφόρησαν περί ενδιαφέροντος της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον διεθνή Ισλανδό, χθες, από Ιταλία μεριά, προστέθηκε η Φιορεντίνα στη λίστα των ομάδων που τσεκάρουν τον Σκανδιναβό κεντρικό αμυντικό.

Σκάουτ μάλιστα των "βιόλα", εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε site που ασχολείται αποκλειστικά με την ειδησεογραφία του ιταλικού club, να παραδέχεται πως ο Ισλανδός είναι μεταξύ των λύσεων που εξετάζονται για την ενίσχυση στην καρδιά της άμυνας της Φιορεντίνα εν όψει Ιανουαρίου.

Μεγαλύτερη επιβεβαίωση δεν γίνονταν να υπάρξει, αλλά όπως είναι διαμορφωμένα τα δεδομένα για τον Σβέριρ Ίνγκασον, δύσκολα θα προκύψει  κάτι περισσότερο, άμεσα τουλάχιστον. Από τον ΠΑΟΚ διαρρέονται τα περίφημα περί ρητρών, που στην περίπτωση του Ισλανδού, η δική του, αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

Ποσό που προφανώς δεν πρόκειται ποτέ να δοθεί από κανέναν σύλλογο, ωστόσο δεδομένα "εξασφαλίζει" τους πρωταθλητές πως δεν θα βρεθούν εξ απήνης και προ κατάστασης που πέρυσι τέτοια εποχή έφερε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Σαουδική Αραβία. 

Η Φιορεντίνα δεν έχει το απαιτούμενο ρευστό, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον, για να προβεί όχι στην καταβολή της ρήτρας του παίκτη, αλλά έστω σε μια πρόταση που θα δελέαζε τους υπευθύνους του Δικεφάλου.

Εκτός των υπολοίπων φυσικά, ο δυναμικός στόπερ είναι και πρακτικά αναντικατάστατος πλέον στην ομάδα, έχοντας εκτοπίσει από τη βασική ενδεκάδα τον Φερνάντο Βαρέλα και δεν είναι συνεπώς μεταξύ αυτών που στον Δικέφαλο θα συζητούσαν την απαραίτητη πώληση εν όψει Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτα πράγματα με Λάμπρου στον ΠΑΟΚ - Τι αποφάσισε ο Φερέιρα - Θα σαλτάρουν οι ΠΑΟΚτσήδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags