Facebook Pixel Premier League: Τετέλεσται για Σίτι! Αδιανόητη ανατροπή της Γουλβς και... δώρο ο τίτλος στη Λίβερπουλ - Από 2-0, 2-3 (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-28 00:09:00

Τετέλεσται για Σίτι! Επική ανατροπή της Γουλβς και... δώρο ο τίτλος στη Λίβερπουλ - Από 2-0, 2-3 (Vid)

Sportdog Team
Τετέλεσται για Σίτι! Επική ανατροπή της Γουλβς και... δώρο ο τίτλος στη Λίβερπουλ - Από 2-0, 2-3 (Vid)

Σοκ για τη Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ.

Premier League: Η Μάντσεστερ Σίτι έπεσε θύμα μια επικής ανατροπής από τη Γουλβς, η οποία την... ξέρανε με 3-2 μέσα στο Μάντσεστερ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Γκουρδιόλα ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι το 50'.

Πλέον, η Σίτι έμεινε 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, η οποία μάλιστα έχει παιχνίδι. Κάτι που σημαίνει πως αν το πάρει θα βρεθεί στην κορυφή με 16 βαθμούς διαφορά τόσο από τη Σίτι όσο και από τη Λέστερ!

Το αποψινό παιχνίδι είχε τρελή εξέλιξη, με τη Σίτι αν μένει με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του τερματοφύλακα Έντερσον στο 12'.

Κι όμως, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα του Μάντσεστερ έβγαλε χαρακτήρα και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε δύο γκολ του Στέρλιγνκ, στο 25' και στο 50'.

Η αντεπίθεση της Γουλβς ξεκίνησε στο 55', όταν ο Τραορέ μείωσε σε 2-1 και εν συνεχεία η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο άρχισε να πιέζει ασφυκτικά την "αποκαμωμένη", λόγω του αρισθμητικού μειονεκτήματος, Σίτι.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε με τον Χιμένες να ισοφαρίζει από κοντά έπειτα από ασίστ του Τραορέ στο 82' και τον Ντόχερτι να κάνει το τελικό 3-2 με καταπλητκικό γκολ στο 89'!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags