Facebook Pixel Μανού Μορλάνες: "Κόντρα" Ρόκα και Δώνη - Έχει παίξει 180 λεπτά - Είναι αυτός... έτοιμος;
| 2019-12-30 10:37:00

"Ιστορική" στιγμή στον ΠΑΟ - "Κόντρα" Ρόκα με Δώνη - Έχει παίξει 180 λεπτά - Είναι αυτός... έτοιμος;

του Νίκου Στεργίου
"Ιστορική" στιγμή στον ΠΑΟ - "Κόντρα" Ρόκα με Δώνη - Έχει παίξει 180 λεπτά - Είναι αυτός... έτοιμος;

Παίζουν "μπουνιές" στο Τριφύλλι. Βιογραφικό που... σοκάρει.

Παναθηναϊκός - Μανού Μορλάνες: Είναι αν μη τι άλλο... ιστορική στιγμή. Και ως τέτοια καταγράφεται. Αφορά το πρώτο όνομα που παρουσιάζεται από το εξωτερικό ως στόχος του "τριφυλλιού" επί εποχής Τσάβι Ρόκα στην τεχνική διεύθυνση των "πρασίνων".

Αναμενόμενα, δεν θα μπορούσε να είναι από αλλού, εκτός από την Ισπανία. Η Marca, λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες, αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός κινείται και προσπαθεί σοβαρά για να εξασφαλίσει τον δανεισμό του 20χρονου κεντρικού μέσου, Μανού Μορλάνες από τη Βιγιαρεάλ.

Παπούτσι από τον τόπο σου. Λογικό για τον τεχνικό διευθυντή του "τριφυλλιού" να στραφεί στην αγορά της πατρίδας του (το είχε άλλωστε κάνει κατ' εξακολούθηση ενόσω ήταν στην Κύπρο), προκαλεί ομολογουμένως ερωτηματικά η ηλικία του παίκτη, αφού πρόσφατα, ο Γιώργος Δώνης είχε πει πως στόχος της ομάδας του στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές, ικανοί να μπουν, να παίξουν και να βοηθήσουν άμεσα.

Ο νεαρός μέσος φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία παιχνίδια της πρώτης ομάδας, στέλεχος της οποίας είναι την τελευταία διετία. Πρώτο του επαγγελματικό ματς με το "κίτρινο υποβρύχιο", τον Δεκέμβριο του 2017 όταν και αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο στο φινάλε των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στη φιλοξενία της Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Άλλο ματς εκείνη τη χρονιά δεν έκανε, πέρυσι αγωνίστηκε 10 φορές σε επίπεδο Πριμέρα (7 βασικός), φέτος έχει αγωνιστεί δύο φορές στο πρωτάθλημα (μια βασικός στις 30 Νοεμβρίου και  μια αλλαγή στις 6 Δεκεμβρίου) και άλλη μία στο Κύπελλο (αναντικατάστατος στο 5-0 επί της ερασιτεχνικής Κομίγιας).

Κι αυτά είναι όλα. Ενας 20χρονος λοιπόν, με παραστάσεις Πριμέρα προφανώς, αλλά με μόλις 180 λεπτά στα πόδια του φέτος, είναι η έτοιμη λύση που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για το κέντρο του; Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν καλύτερα, δεδομένα πάντως, οι "πράσινοι" δεν παίζουν μόνοι τους στη διεκδίκηση του παίκτη, αφού όπως σημειώνει άλλωστε και η Marca, Φίτεσε και Οστάνδη ερίζουν επίσης για το deal με τη Βιγιαρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πήρε απόφαση ο Αλαφούζος! Αυτό θα κάνει στην ΠΑΕ τον Γενάρη - Θα... φουντάρουν οι οπαδοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags