Facebook Pixel VAR: Πανηγυρίζουμε γκολ που δεν είναι γκολ
| 2019-12-31 07:46:00

Δήλωση που ρίχνει λάδι στη φωτιά για VAR: «Πανηγυρίζουμε γκολ που δεν είναι γκολ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δήλωση που ρίχνει λάδι στη φωτιά για VAR: «Πανηγυρίζουμε γκολ που δεν είναι γκολ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός με την τοποθέτηση προπονητή.

VAR: Πανηγυρίζουμε γκολ που δεν είναι γκολ

Στην Ελλάδα το VAR βρίσκεται υπό έντονη αμφισβήτηση. Ήδη οι διαιτητές έχουν δηλώσει επ'αόριστον αποχή για το κλίμα που έχει αναπτυχθεί εις βάρος τους και το ελληνικό πρωτάθλημα έχει τιναχθεί στον αέρα.

Δεν είναι μόνο το δικό μας ποδόσφαιρο που αντιμετωπίζει με καχυποψία το VAR. Η νέα τεχνολογία έχει καταφέρει σε ολόκληρο το πρώτο μισό της φετινής Premier League να προκαλέσει αντιδράσεις και ο Νούνο Σάντο δεν έλειψε από τη λίστα των... παραπόνων. «Αποφασίζει ένας διαιτητής που βλέπει από τηλεόραση πολλά χιλιόμετρα μακριά και πανηγυρίζουμε γκολ... που δεν είναι γκολ» είπε μετά την ήττα (1-0) της Γουλβς από τη Λίβερπουλ!

Οι «λύκοι», όπως το έκαναν την περασμένη Παρασκευή κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, έτσι και την Κυριακή στο «Άνφιλντ» έβαλαν πολύ δύσκολα στους «κόκκινους» που όμως άντεξαν και πήραν ακόμα μια νίκη για να κλείσουν το 2019 με θετικό πρόσημο και με μόλις μια ήττα από τον περασμένο Ιανουάριο σε ματς πρωταθλήματος.

Η Γουλβς κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Νέτο, όμως, εντοπίστηκε οφσάιντ... χιλιοστών για να συνεχιστεί η «βαβούρα» και η κουβέντα για την τεχνολογία που η αλήθεια είναι ότι ναι μεν αποδίδει δικαιοσύνη αλλά έχει ταλαιπωρήσει το ποδόσφαιρο...

«Αποφασίζει ένας διαιτητής από μια τηλεόραση, πολλά χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο. Δεν αισθάνεται το ματς, δεν το ζει. Έχουμε φτάσει να παίζουμε στο Άνφιλντ, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, σε ένα εξαιρετικό γήπεδο, μπροστά σε εξαιρετικούς οπαδούς και πανηγυρίζουμε γκολ που δεν είναι γκολ»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags