Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανατροπή με... τελειωμένο - "Άκυρο" στα λεφτά - Δεν είναι ο Μάνταλος!
| 2019-12-30 13:31:00

Ανατροπή με τον... τελειωμένο - Tρελή αποκάλυψη - "Άκυρο" σε εκατομμύρια - Δεν είναι ο Μάνταλος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή με τον... τελειωμένο - Tρελή αποκάλυψη - "Άκυρο" σε εκατομμύρια - Δεν είναι ο Μάνταλος!

Έβαλε... πάγο στα σενάρια. Τι ισχύει πραγματικά. Το πήρατε χαμπάρι;

Σαφέστερο, όσο περνάνε οι μέρες, πως η ποιότητα, αλλά πιθανότατα και η ποσότητα των μεταγραφικών κινήσεων της ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου θα εξαρτηθεί από τις πωλήσεις που επιδιώκει να κάνει η Ενωση.

Η περίπτωση Μάνταλου, παραμένει στην κορυφή της ειδησεογραφίας και σιγά σιγά, τα δεδομένα έρχονται σε αυτό που το sportdog εξ αρχής είχε καταθέσει.

Πως δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση η Αλ Ουάχντα (η οποία ακόμη δεν έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της) να ικανοποιήσει τις αρχικές, όπως δημοσιοποιήθηκαν, απαιτήσεις των "κιτρινόμαυρων", με την πρότασή της -αν και εφόσον γίνει- να είναι αισθητά χαμηλότερη.

Και εκεί, θα παίξει μεγάλο ρόλο το τι θέλει να κάνει ο αρχηγός, η στάση του οποίου -και όχι οι απαιτήσεις της ΠΑΕ- είναι ο καταλύτης για την υλοποίηση του συγκεκριμένου deal (αν και εφόσον επαναλαμβάνουμε η Αλ Ουάχντα κάνει πρόταση).

Το δεύτερο όνομα -και αυτό που σταθερά βρίσκεται μπροστά μπροστά στη μεταγραφική βιτρίνα της Ένωσης εδώ και μήνες- είναι αυτό του Βασίλη Μπάρκα.

Δεδομένο το ενδιαφέρον για τον διεθνή Ελληνα τερματοφύλακα, δεδομένες και οι προσδοκίες της ΑΕΚ για μια πώληση που θα ενισχύσει σημαντικά τα ταμεία της, χθες όμως, ο ίδιος ο Βασίλης Μπάρκας έβαλε… πάγο στην προοπτική της μετακόμισης του στο εξωτερικό, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος και δεν είμαι και σίγουρος ότι θα με δελέαζε κάτι. Είμαι καλά εδώ, έρχεται και το νέο γήπεδο, έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου και συνεχίζω να δουλεύω για να γίνω καλύτερος".

Μόνο... πρεμούρα για μεταγραφή δεν έδειξε ο κίπερ των "κιτρινόμαυρων" και ανεξαρτήτως αν δεν γίνονταν να βγει φόρα-παρτίδα και να δηλώσει πως θέλει να φύγει, εν τούτοις, είναι απολύτως λογικό να περιμένει από αυτόν -που πολλές φορές έχει παρουσιαστεί ως ανυπόμονος για το βήμα στο εξωτερικό- μια διατύπωση που, πρακτικά όπως η συγκεκριμένη, δεν θα κλείνει την πόρτα για μια άμεση τουλάχιστον μεταγραφή.

Ίσως να έχει να κάνει και με τη μικρή κινητικότητα που μέχρι στιγμής υπάρχει (πάντα εν όψει Ιανουαρίου) για τον παίκτη. Πολλές οι ενδιαφερόμενες, μέχρι στιγμής όμως καμία δεν έχει μετουσιώσει το ενδιαφέρον της σε κάτι περισσότερο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητα σκηνικά στα Σπάτα - Kάνει... ό,τι γουστάρει - Τρέλανε τον Καρέρα - Πώληση με εντολή Τίγρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags