Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με άσο της Ρεάλ - Τον εμπλέκουν σε ερωτικό σκάνδαλο - Το... εξώγαμο με τη γειτόνισσα!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-30 23:28:00

Χαμός με άσο της Ρεάλ - Τον εμπλέκουν σε ερωτικό σκάνδαλο - Το... εξώγαμο με τη γειτόνισσα!

Sportdog Team
Χαμός με άσο της Ρεάλ - Τον εμπλέκουν σε ερωτικό σκάνδαλο - Το... εξώγαμο με τη γειτόνισσα!

Απατούσε τη σύζυγό του, ενώ ήταν έγκυος!

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον Τιμπό Κουρτουά, καθώς πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Daily Star" υποστηρίζει πως κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Τσέλσι απέκτησε εξώγαμο παιδί, το οποίο αρνείται να αναγνωρίσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βέλγος τερματοφύλακας διατηρούσε παράνομη σχέση με μια γειτόνισσα, ονόματι Έλσα Ίζακ, η οποία μάλιστα ήταν παντρεμένη με τέσσερα παιδιά.

Μάλιστα, την περίοδο που ο διεθνής παίκτης φέρεται να συναντούσε την Ίζακ, η σύζυγός του, Μάρτα Ροντρίγκες, ήταν έγκυος στο δεύτερό τους παιδί.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, η Ίζακ ακολουθούσε τον Κουρτουά, μένοντας στα ίδια ξενοδοχεία που κατέλυε η αποστολή της Τσέλσι, έτσι ώστε να τον συναντά στα κρυφά.

Λίγο καιρό μετά τόσο ο Κουρτουά όσο και η Ίζακ, χώρισαν τους συζύγους τους και διέκοψαν τη δική τους σχέση. Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα, η Ίζακ είχε μείνει έγκυος και γέννησε τον Σεπτέμβριο του 2017. Το παιδί ονομάστηκε Έντσο, με τη φερόμενη ως ερωμένη του Κουρτουά να υποστηρίζει πως πατέρας είναι ο Βέλγος τερματοφύλακας και το μόνο που ζητάει είναι να το αναγνωρίσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags