Facebook Pixel Νάτσο Κάσες: Tα δεδομένα για τον "αντικαταστάτη" του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό
| 2019-12-31 10:54:00

"Τέλος" ο Ζαχίντ - Ανακάλυψαν διάδοχο, "καψούρα" Ρόκα - Απίθανο σενάριο "κλοπής" από ΑΕΚ!

του Νίκου Στεργίου
"Τέλος" ο Ζαχίντ - Ανακάλυψαν διάδοχο, "καψούρα" Ρόκα - Απίθανο σενάριο "κλοπής" από ΑΕΚ!

Πάει και του Μορλάνες, "μπλέξιμο" με Φάουστο. Εδώ όλα τα δεδομένα.

Παναθηναϊκός: Ήταν να μη γίνει η αρχή. Ο Mανού Μορλάνες ο πρώτος που αναφέρθηκε ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του "τριφυλλιού" σύμφωνα με τα όσα έγραψαν στην Ισπανία. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες ώρες μόνο για να ξεκαθαριστεί πως οι πιθανότητες του Τσάβι Ρόκα να πετύχει το δανεισμό του 20χρονου μέσου της Βιγιαρεάλ είναι ελάχιστες. Τόσο γιατί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν "ψήνεται" να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και γιατί φαίνεται πως το "κίτρινο υποβρύχιο" έχει αποφασίσει να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ισπανό μέσο στο υπόλοιπο της σεζόν.

Και παρότι φαίνεται πως ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των "πράσινων" θα εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει, εν τούτοις οι πιθανότητες σε καμία περίπτωση δεν είναι με το μέρος του. Επιτρέποντας παράλληλα, επέκταση της σεναριολογίας ακόμη και με προοπτική... καλοκαιριού! Το όνομα του Νάτσο Κάσες του 32χρονου Ισπανού μέσου της ΑΕΚ Λάρνακας αυτό που ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες, με τον Τσάβι Ρόκα να φέρεται πως κινείται ήδη για τον συμπατριώτη του εν όψει καλοκαιριού, οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον κυπριακό σύλλογο.

Κάπου εδώ όμως και στο γεγονός ότι ο παίκτης ήταν επιλογή του Kαταλανού τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ πριν τρία χρόνια, ολοκληρώνονται και τα... βολικά για τον Παναθηναϊκό.

Πρώτον, ο Νάτσο Κάσες παρουσιάζεται ως "αντί-Ζαχίντ". Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αγοράσει τον Νορβηγό, οπότε εύλογα να αναζητούνται εναλλακτικές. Ο Ισπανός όμως δεν είναι τέτοια, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε διαφορετική θέση απ’ ότι ο Γκαγιάς Ζαχίντ!

Δεύτερον, στο συμβόλαιό του υπάρχει option επέκτασης για έναν χρόνο ακόμη, οπότε ούτε αυτό είναι κάτι που ελέγχει το "τριφύλλι".

Τρίτον, η ηλικία του. Μπορεί ο Τσάβι Ρόκα να μην έχει... θέμα με ποδοσφαιριστές που οδεύουν προς το τέλος της καριέρας τους, αλλά αυτό ίσχυε ως τώρα. Στον Παναθηναϊκό, τα δεδομένα -και ο Καταλανός τα γνωρίζει- και το πλάνο είναι τελείως διαφορετικά.

Τέταρτον, η θέση του Νάτσο Κάσες ("οκτάρι") είναι μια θέση στην οποία ο Παναθηναϊκός έτσι κι αλλιώς θα ενισχυθεί άμεσα, όχι το καλοκαίρι. Θα πάρουν τώρα παίκτη οι "πράσινοι", δεν θα περιμένουν το καλοκαίρι για να κάνουν τη συγκεκριμένη προσθήκη στο κέντρο τους.

Έκτον, ο παίκτης εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο στο οποίο ανήκει και ο... Φάουστο! Μοιάζει κάπως περίεργο είναι η αλήθεια, οι "πράσινοι" να διαπραγματεύονται την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Φάουστο και να προσπαθεί να δουλέψει από τώρα για έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στο ίδιο μανατζερικό γραφείο (χωρίς καν να ελέγχει την υπόθεσή του).

Και τελευταίο, κάτι που έχει να κάνει με τη γενικότερη προσέγγιση και τη φιλοσοφία του Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό. Στην παρούσα φάση, στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Ισπανός δεν θέλει να "χρεωθεί" με επιλογές 101% δικές του, επιλογές που γνωρίζει από τις προηγούμενες θητείες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Μαρινάκης! "Έκλεψε" παίκτη από τον ΠΑΟ - Υπάρχει συμφωνία, υπογράφει το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags