Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα είναι έτοιμος να φτιάξει μεγάλη ομάδα στους Πράσινους!
| 2020-01-02 09:09:00

Τρελό παρασκήνιο στον ΠΑΟ - Φέρνει "μπομπέρ" ο Ρόκα - Θα παλαβώσει τις αντίπαλες άμυνες!

Sportdog Team
Τρελό παρασκήνιο στον ΠΑΟ - Φέρνει "μπομπέρ" ο Ρόκα - Θα παλαβώσει τις αντίπαλες άμυνες!

Διαβάστε για ποιον πρόκειται!
 

Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα είναι έτοιμος να φτιάξει μεγάλη ομάδα στους Πράσινους!

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» επικεντρώθηκε σε πρώτη φάση, στην απόκτηση του εξτρέμ, έχοντας προχωρήσει εδώ κι αρκετές ημέρες τις διαδικασίες με τον κύριο στόχο του. Σε σημείο που -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ- να είναι πλέον θέμα... ημερών η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού και η έλευση ενός εξτρέμ, το όνομα του οποίου δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

Αντίστοιχη προεργασία έχει γίνει ήδη από τον 45χρονο τεχνικό διευθυντή και στο θέμα του κεντρικού χαφ. Και παρά το γεγονός πως δεν προχώρησε η υπόθεση του Μανού Μορλένος - καθότι η Βιγιαρεάλ «έψησε» τον 20χρονο μέσο να παραμείνει στο δυναμικό της με «υπόσχεση» για περισσότερο χρόνο συμμετοχής- ο Ρόκα έχει «κλειδώσει» ήδη τον επόμενο στόχο του για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, έχοντας παράλληλα κι έτοιμη «back-up» επιλογή.

Στον αντίποδα, η μεταγραφή του επιθετικού, αναμένεται να πάει πιο πίσω χρονικά και είναι ξεκάθαρο πως θα χρειαστεί αρκετή υπομονή, για να μπορέσει να ντυθεί στα «πράσινα» ο «εκλεκτός» των Ρόκα και Δώνη: Ο Πέδρο Κόντε. Για τον Ισπανό, άλλοτε φορ του ΠΑΣ Γιάννινα (27 γκολ, 3 ασίστ σε 51 ματς τη διετία 2016-18), έκανε ολόθερμη εισήγηση ο Δώνης προς τον Ρόκα πριν από δύο εβδομάδες, επαναφέροντας σε πρώτο πλάνο ένα ενδιαφέρον που κρατάει εδώ και τουλάχιστον ενάμισι χρόνο.

Αντίστοιχη κίνηση άλλωστε, είχε γίνει από την πλευρά του Δώνη και το καλοκαίρι του 2018, λίγες εβδομάδες αφότου ανέλαβε το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού, όμως ο Κόντε επέλεξε εντέλει το «παχυλότατο» συμβόλαιο (700.000 ευρώ ετησίως) που του προσέφερε η Μπανίγιας των Η.Α.Ε. και προτίμησε να φύγει από την Ελλάδα για τα Εμιράτα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags