Facebook Pixel Απίστευτη... χυλόπιτα στον Ολυμπιακό - Τον παίρνει οπότε θέλει ο Μαρινάκης!
| 2020-01-03 11:36:00

Απίστευτη... χυλόπιτα στον Ολυμπιακό - Ακύρωσαν "κλεισμένο" - Τον φέρνει οπότε θέλει ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη... χυλόπιτα στον Ολυμπιακό - Ακύρωσαν "κλεισμένο" - Τον φέρνει οπότε θέλει ο Μαρινάκης!

Γράφτηκαν τρελά ποσά. "Τρώει" παικταράδες; Δεν έχει τελειώσει...

Από την πρώτη στιγμή που τα δημοσιεύματα στην Αγγλία έκαναν λόγο για "κλεισμένη" μεταγραφή του Ζοάο Καρβάλιο στον Ολυμπιακό, στο sportdog κρατήσαμε μια  μάλλον... επιφυλακτική στάση αναφορικά με το κατά πόσον κάτι τέτοιο ίσχυε.

Οι ενστάσεις μας, αρκετές. Πρώτον, αναφορικά με τα χρήματα που κυκλοφόρησαν στο Νησί και που ήθελαν τους Ερυθρόλευκους να αγοράζουν τον Πορτογάλο έναντι 12 εκατ. ευρώ. Αδύνατον, απλώς. Δεύτερον, αναφορικά με τη θέση του 23χρονου Ίβηρα. Πρόκειται για ένα κλασικό "δεκάρι", ο οποίος υπό πολλές προϋποθέσεις, μπορεί να δώσει λύσεις και αριστερά (χωρίς να είναι το... ιδανικό του σε καμία περίπτωση).

Θέση λοιπόν στην οποία ο Ολυμπιακός έχει ήδη τον Ματιέ Βαλμπουενά και περιμένει και τον Κώστα Φορτούνη. Ο Γάλλος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και παρότι δεν είναι… εγγύηση ως προς το ιστορικό του, εν τούτοις πλέον είναι υγιής. Και για τον "Φορτού", ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς έχει θέσει τον Ιανουάριο ως μήνα επιστροφής του.

Προσθέστε και το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι πλέον, εδώ και καιρό, στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος παίζουν με δίδυμο στην επίθεση (Σουντανί - Ελ Αραμπί) και η προοπτική μιας προσθήκης ενός τρίτου δεκαριού προφανώς και δεν ήταν κάτι το ρεαλιστικό. 

Σήμερα, υπάρχουν δηλώσεις του προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί, με τις οποίες ξεκαθαρίζει ότι για τον ίδιο δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ζοάο Καρβάλιο και πως τον  υπολογίζει κανονικά για το υπόλοιπο της σεζόν, σεζόν που βρίσκει τους "κόκκινους" να παλεύουν για την άνοδο τους στην Πρέμιερσιπ.

Δηλώσεις που ερμηνεύονται ως "απαγορευτικό" στο ενδεχόμενο μετακόμισης του παίκτη στον Πειραιά, η αλήθεια όμως είναι πως απλώς επικυρώνουν την αίσθηση που εξ αρχής έβγαινε από τον Ολυμπιακό ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα και ποτέ δεν ήταν σύμφυτη με μια "κλεισμένη" μεταγραφή.

Προφανώς, οι δύο συγκεκριμένες ομάδες ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε μεταγραφικό επίπεδο (το έχει άλλωστε παραδεχθεί και ο Φρανσουά Μοδεστό, νυν πλέον τεχνικός διευθυντής της Φόρεστ) και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που το κεφάλαιο Καρβάλιο δεν πρέπει να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα στον Ολυμπιακό.

Απλώς, καλό είναι να ξέρουμε τα ρεαλιστικά, αγωνιστικά δεδομένα και τα οποία σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσαν τους ισχυρισμούς των Αγγλων για "κλεισμένη" μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβα" Ολυμπιακού στην Τούμπα: Συμφώνησε με Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Θα γίνει... μακελειό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags