Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Όργωσε" όλο το Καραϊσκάκη - Έστειλε τον Μασούρα στον πάγκο - "Μήνυμα" σε Αλαφούζο!
| 2020-01-05 22:07:00

"Όργωσε" όλο το Καραϊσκάκη - Έστειλε τον Μασούρα στον πάγκο - "Μήνυμα" σε Αλαφούζο!

του Νίκου Στεργίου
"Όργωσε" όλο το Καραϊσκάκη - Έστειλε τον Μασούρα στον πάγκο - "Μήνυμα" σε Αλαφούζο!

Έκανε "παπάδες", δεν είναι ξεγραμμένος. Θα γίνει ανατροπή;

Πιστός στην... παράδοση που τον θέλει να πραγματοποιεί φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις στα ντέρμπι επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός, παρότι στο φινάλε ηττήθηκε με 1-0 στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό.

Οι Πράσινοι ήταν εξαιρετικοί, κυριάρχησαν στο γήπεδο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ακόμα και στο δεύτερο όπου οι «Ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν το ματς, θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ εάν ο διαιτητής έδινε πέναλτι στο πάτημα του Μπα στον Μακέντα εντός περιοχής.

Παρά την ήττα λοιπόν, ο Γιώργος Δώνης πήρε... άριστα για το κοουτσάρισμα κάτι που παραδέχθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον αποθέωσε στις δηλώσεις του μετά το ματς. Ο Έλληνας κόουτς για ακόμα ένα ντέρμπι κατέβασε την ομάδα με το καλύτερο πλάνο, αξιοποίησε όλα τα όπλα του και ήταν αυτός που στο τέλος «κέρδισε το χειροκρότημα».

Όσον αφορά τους παίκτες, κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος θύμισε τον... παλιό καλό Γιόχανσον, που θαυμάσαμε στην περσινή σεζόν. Ο Σουηδός μπακ ήταν εξαιρετικός αμυντικά και «εξαφάνισε» τον Γιώργο Μασούρα, υποχρεώνοντας μάλιστα τον Μαρτίνς να τον κάνει αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο τα πήγε πάρα πολύ καλά με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ωστόσο, ο Γιόχανσον δεν περιορίστηκε μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς ήταν πολύ καλός και επιθετικά, καθώς είχε πολλά ανεβάσματα, κυρίως στο πρώτο μέρος, ενώ έχασε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο ματς. Συγκεκριμένα στο 43’ βγήκε απέναντι από τον Σα, τελείωσε σωστά τη φάση, όμως ο πορτιέρε του Ολυμπιακού κράτησε με εντυπωσιακή επέμβαση το 0-0, ενώ ήταν και αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 27’, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Η εμφάνιση του Γιόχανσον αποτελεί και ένα... μήνυμα του ίδιου προς τη διοίκηση, καθώς εδώ και μέρες υπάρχει η πληροφορία πως οι Πράσινοι δεν θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν, ενώ πιθανότατα δεν θα του κάνουν ούτε πρόταση για ανανέωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα "χάσει" το μεγάλο ταλέντο ο ΠΑΟ; - Του έκανε πρόταση για τρία χρόνια - "Σφήνα" από ΑΠΟΕΛ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags