Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: "Μπουνιές" Βαρούχα-Κάκου: "Γι’ αυτό δεν είναι πέναλτι – Πώς δεν το έδωσε" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-05 23:45:00

"Μπουνιές" Βαρούχα-Κάκου: "Γι’ αυτό δεν είναι πέναλτι – Πώς δεν το έδωσε;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Μπουνιές" Βαρούχα-Κάκου: "Γι’ αυτό δεν είναι πέναλτι – Πώς δεν το έδωσε;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Συμφώνησαν στο ένα... πέναλτι, διαφώνησαν στο άλλο.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τεράστιος ντόρος έγινε με τις διαιτητικές αποφάσεις για ακόμα ένα ελληνικό ντέρμπι, καθώς μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός υπάρχουν σοβαρά παράπονα των Πρασίνων για τις αποφάσεις του Γκεστράνιους.

Οι Πειραιώτες νίκησαν 1-0 με γκολ του Ελ Αραμπί, ωστόσο στο «Τριφύλλι» φωνάζουν για δύο πέναλτι, με τους Παναγιώτη Βαρούχα και Τάσο Κάκο να διαφωνούν για ακόμα μία φορά σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις.

Ο πρώτος μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» τόνισε για τη φάση του 9ου λεπτού και το μαρκάρισμα του Καμαρά στον Μπουζούκη πως «αν υπήρχε παράβαση, θα ήταν πέναλτι και κόκκινη. Όμως τσέκαραν το VAR και σωστά δεν έδωσαν κάποια παράβαση», άποψη με την οποία συμφώνησε και ο Κάκος στο OPEN. «Το VAR έκρινε πως υπάρχει πέναλτι και κόκκινη στον Καμαρά, όμως ο Γκεστράνιους πήγε στην οθόνη και κράτησε την αρχική του απόφαση. Εγώ συμφωνώ με τον διαιτητή, όμως δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ που σφύριξε», ανέφερε σχετικά.

Οι δυο τους όμως διαφώνησαν κάθετα στη φάση του 51ου λεπτού, όπου ο Μπα πάτησε εντός περιοχής τον Μακέντα. Ο Βαρούχας σημείωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι και εξήγησε ότι: «οι δύο παίκτες προσπαθούν να πατήσουν στο έδαφος και άσχετα αν υπάρχει πάτημα ή όχι, δεν υπάρχει πρόθεση καμία και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι», ενώ ο Κάκος ανέφερε πως υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι που... έχασε ο Γκεστράνιους. Μάλιστα, μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του OPEN τόνισε πως σωστά από το VAR τον φώναξαν να τσεκάρει τη φάση, όμως παρότι πήγε «δεν είδε την παράβαση που είδαμε όλοι»!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη εξέλιξη στη Σούπερ Λιγκ – Μεγάλη συμφωνία Μπέου-Μαρινάκη; Θα τα έχουμε δει όλα!


Δείτε τις δύο αναλύσεις σε ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags