Facebook Pixel Λαμία - ΑΕΚ: Βόμβες στη Λαμία - Έτσι "χτυπάει" εξάδα - Παικταράς "δώρο" της ΑΕΚ - "Στέλνουν" δύο από ΠΑΟ!
| 2020-01-07 17:58:00

Βόμβες στη Λαμία - Έτσι "χτυπάει" εξάδα - Παικταράς "δώρο" της ΑΕΚ - "Στέλνουν" δύο από ΠΑΟ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βόμβες στη Λαμία - Έτσι "χτυπάει" εξάδα - Παικταράς "δώρο" της ΑΕΚ - "Στέλνουν" δύο από ΠΑΟ!

Γλέντι στην πόλη. Πέφτει χρήμα για Ευρώπη. Διάβασε ονοματάρες.

Μπορεί να μη "φαίνεται", να μην κάνει θόρυβο, αλλά μετά τον Παναιτωλικό (που ήδη έχει αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές), η ομάδα που έχει τη μεγαλύτερη δραστηριότητα ως τώρα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι είναι η Λαμία!

Επιβεβλημένο άλλωστε, αφού το φοβερό ντεμαράζ των Φθιωτών με τον Μάντζιο στον πάγκο τους έχει φέρει σε απόσταση αναπνοής από την εξάδα και όπως όλα δείχνουν, εφόσον βρίσκονται σε αυτό το σημείο τη δεδομένη στιγμή, πρόθεση τους είναι να το κυνηγήσουν ως τέλους!

Σημαντική προφανέστατα η απώλεια του Βραζιλιάνου αρχισκόρερ Τουράμ, ο οποίος μετακομίζει στην Κόνιασπορ, με την τουρκική ομάδα να καταβάλλει τη ρήτρα αποδέσμευσής του (125.000 ευρώ), ωστόσο επιτρέπει στη Λαμία να κινηθεί με περισσότερο ρευστό για τον αντικαταστατή του. Αν τελικά υπάρξει αυτός, αφού ένα από τα σενάρια που υπάρχει (και κερδίζει έδαφος) είναι να επιστρέψει σε ρόλο φουνταριστού ο Καραμάνος (εκεί άλλωστε αγωνίστηκε και στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή) και να αποκτηθεί ένας εξτρέμ.

Προς αυτήν την κατεύθυνση άλλωστε κινείται η επικείμενη συμφωνία της Λαμίας για τον δανεισμό του Ντέλετιτς (δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που του έδωσε ο Καρέρα κόντρα στον Παναιτωλικό και αποχωρεί) από την ΑΕΚ.

Στο plan b, στην απόφαση να αποκτηθεί ένας φορ δηλαδή, δεν υπάρχει θέμα Βέργου (δεν τον θέλει ο Μάντζιος), ενώ, παράλληλα, δεν υπάρχει και θέμα Φάουστο, αφού πρώτιστα αυτό που δεδομένα εξακολουθεί να ψάχνει η Λαμία είναι ένα "δεκάρι" και δευτερευόντως, ο Ισπανός μέσος του Παναθηναϊκού αναζητά ομάδα στην πατρίδα του προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του (χώρια φυσικά που δεν γίνονταν να "παίξει" το όνομα του για οποιαδήποτε ουσιαστικά ελληνική ομάδα μετά την καταστροφική του θητεία στους "πράσινους").

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουίζει η Ευρώπη - Έλληνας άσος παίρνει τη μεταγραφή της ζωής του - Deal με 20.000.000!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags