Facebook Pixel Sportdog.gr | Σβηστά την Καλαμάτα ο Ολυμπιακός - Γκολάρα Ραντζέλοβιτς - Σκόραρε μετά από 11 μήνες ο Λάζαρος (VID)
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-08 16:54:00

Σβηστά την Καλαμάτα ο Ολυμπιακός - Γκολάρα Ραντζέλοβιτς - Σκόραρε μετά από 11 μήνες ο Λάζαρος (VID)

Sportdog Team
Σβηστά την Καλαμάτα ο Ολυμπιακός - Γκολάρα Ραντζέλοβιτς - Σκόραρε μετά από 11 μήνες ο Λάζαρος (VID)

0-2 επικράτησαν οι Ερυθρόλευκοι στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου.

Κύπελλο Ελλάδας: Με δυο γκολ ο Ολυμπιακός πέρασε από την Καλαμάτα και πλέον περιμένει να ολοκληρώσει την πρόκριση, στη ρεβάνς του Κυπέλλου στις 15 Ιανουαρίου.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος οι σκόρερ για τους Πειραιώτες, με τον Έλληνα άσο να επιστρέφει και να βρίσκει δίχτυα μετά από 11 μήνες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές ενάντια στην Καλαμάτα, για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Αλέν, Σισέ, Αβραάμ, Μεριά, Κούτρη, Γκασπάρ, Μπενζιά, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Γκερέρο.

Από την άλλη μεριά η Καλαμάτα παρατάχθηκε με τους Στεφανάκο, Χριστοφιλέα, Τόλι, Κωνσταντινόπουλο, Μπάμπη, Τριποτσέρη, Στεργίδη, Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλο, Ράκιτς, Οσμανάγκιτς.

Με το καλημέρα οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν και έφτασαν σε ένα γρήγορο γκολ μόλις στο 6’ του αγώνα. Ο Ραντζέλοβιτς με ένα πανέμορφο γκολ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι εκείνοι που ήλεγχαν το παιχνίδι και δημιουργούσαν συνέχεια φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρνουν να μετουσιώσουν κάποια σε γκολ.

Στο 17’ ο Λάζαρος έπεσε στην περιοχή της Καλαμάτας από μαρκάρισμα του Μπάμπη, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 36’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Ράκιτς να κάνει από κοντά την κεφαλιά μετά από σέντρα του Στεργίδη, η μπάλα όμως έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα με το τέρμα του Ραντζέλοβιτς αλλά και την κατοχή του παιχνιδιού, 72% - 28%.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο προπονητές επέλεξαν να μην κάνουν κάποια αλλαγή και η Καλαμάτα ήταν εκείνη που είχε την πρώτη ευκαιρία στο 46’. Ένα σουτ του Νατσιόπουλου έξω από την περιοχή αλλά ο  Άλεν έδιωξε με το ένα χέρι.

Στο 53’ όμως ο Λάζαρος «χτύπησε» για τον Ολυμπιακό και μετά από σέντρα του Λοβέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή για το 0-2.

Ο Μάρκοβιτς έκανε ντεμπούτο με τα Ερυθρόλευκα, περνώντας στη θέση του Αβράαμ Παπαδόπουλου.

Στο 68΄ο Ολυμπιακός είχε ένα δοκάρι με τον Γκερέρο μετά από ασιστ του Κούτρη, ενώ στο 72’ ο Ραντζέλοβιτς και πάλι ένα δυνατό σουτ που έδιωξε δύσκολα ο Σταφανάκος.

Στο 73’ ο Ξενιτίδης πέρασε στο παιχνίδι αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και στο 80’ ο Μαρτίνς έκανε την τελευταία του αλλαγή με τον Μπέλιτς να περνάει στη θέση του Μπενζιά.

Στο 88΄ οι Ερυθρόλευκοι είχαν ακόμη μια καλή στιγμή με τον Γκερέρο, με τον Ισπανό να κάνει ένα δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Στεφανάκος.

Στο 89' ο Λοβέρα αποχώρησε τραυματίας και δεν κατάφερε να συνεχίσει με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 10 παίκτες.

Η ενδεκάδα της Καλαμάτας: Στεφανάκος, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Τόλι, Μπάμπης, Οσμάναγκιτς, Στεργίδης, Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος, Ράκιτς

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Αλέν – Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά – Γκασπάρ, Μπενζιά, Λοβέρα, Κούτρης – Ραντζέλοβιτς, Χριστοδουλόπουλος - Γκερέρο
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags