Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξύπνησαν μνήμες στο Όλντ Τράφορντ! 23 χρόνια είχε να συμβεί αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-08 18:48:00

Ξύπνησαν μνήμες στο Όλντ Τράφορντ! 23 χρόνια είχε να συμβεί αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξύπνησαν μνήμες στο Όλντ Τράφορντ! 23 χρόνια είχε να συμβεί αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 3-1 της Σίτι μέσα στην έδρα της Γιουνάιτεντ θύμισε αυτό που έγινε το 1997.

Πριν από περίπου 23 χρόνια είχε σημειωθεί η τελευταία φορά που φιλοξενούμενη ομάδα στο «Ολντ Τράφορντ» είχε καταφέρει να πετύχει τρία γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να φύγει νικήτρια! Η Μίντλεσμπρο πήγε για το θαύμα την 5η Μαΐου του 1997, αλλά οι παίκτες του Σερ Άλεξ αντέδρασαν για να πάρουν την ισοπαλία...

Η Μάντσεστερ Σίτι, το βράδυ της Τρίτης, 7ης Ιανουαρίου του 2020, έφτασαν πανεύκολα στο τελικό 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του φετινού Λιγκ Καπ.

Τα τρία γκολ των «πολιτών» ήρθαν στο πρώτο 45λεπτο από τους Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ και... Αντρέας Περέιρα που άθελά του από κόντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας έγιναν η πρώτη ομάδα έπειτα από περίπου 23 χρόνια που πετυχαίνει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε ματς στο «Ολντ Τράφορντ», αφού, τελευταία ήταν η Μίντλεσμπρο το μακρινό 1997!

Την 5η Μαΐου εκείνου του έτους, η «Μπόρο» είχε καταφέρει να φτάσει στο υπέρ της 3-1 στο 40ο λεπτό έπειτα από τέρματα των Ζουνίνιο, Έμερσον και Χίγκνετ, ωστόσο, πριν φύγει το πρώτο μέρος ο Γκάρι Νέβιλ είχε μειώσει ακόμα περισσότερο και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, νυν προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», είχε ισοφαρίσει στο τελικό 3-3 στο 67ο λεπτό!

Στο φινάλε εκείνης της σεζόν η Μίντλεσμπρο υποβιβάστηκε, έχοντας χάσει στους τελικούς των Λιγκ Καπ και Κυπέλλου Αγγλίας όπου έδωσε το «παρών»...

Θυμηθείτε εκείνο το 3-3 στο «Ολντ Τράφορντ»:

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags