Facebook Pixel Έμειναν στο μηδέν Παναιτωλικός και Πανιώνιος (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-08 21:29:00

Μηδέν εις το πηλίκο στο Αγρίνιο - Όλα θα κριθούν στη ρεβάνς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μηδέν εις το πηλίκο στο Αγρίνιο - Όλα θα κριθούν στη ρεβάνς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναιτωλικός και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0.

Ανοιχτές... υποθέσεις άφησαν Παναιτωλικός και Πανιώνιος , μιας και σ΄ ένα ματς που κανείς δεν θα το θυμάται αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Και οι δύο είχαν τις στιγμές τους, αλλά δεν μπορεί να πει κάποιος ότι αδικείται από το αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν νωχελικά στην αναμέτρηση και για τον λόγο αυτό το πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης ήταν αρκετά αδιάφορο. Παναιτωλικός και Πανιώνιος προσπαθούσαν να βρουν  τα... βήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν» πιο γρήγορα κι έτσι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πανιώνιος είχε ελάχιστες ευκαιρίες και δεν μπορούσε να μετουσιώσει την κατοχή του σε ευκαιρίες και κατ΄ επέκταση ούτε σε γκολ. Γενικότερα καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς το θέαμα δεν ήταν και ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι... άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και από το πρώτο τέταρτο του αγώνα έδειξαν τις διαθέσεις τους, αλλά παρότι είχαν κάποιες ευκαιρίες, δεν ανησύχησαν σε κανένα σημείο τον Κότνικ.  Από το 62ο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν αριθμητικοί υπεροχή,αλλά οι μεγάλες ευκαιρίες άνηκαν στον Πανιώνιο, ο οποίος έφτασε με Τσιλούλη - Εμμανουηλίδη, μια ανάσα από το 0-1.Στο 83ο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής Τσαμούρης έκλεισε τα ματια σε καθαρό χέρι του Τσιλούλη μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου.

Η πρόκριση στους «8» λοιπόν πρόκειται να κριθεί στον επαναληπτικό.

 

Πηγή: sdna.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags